İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bugün büyük ve güzel bir sürpriz haber geldi. Hafız Şirazi Kaba başkanlığında Küçükçekmece Trabzonlular Derneği İstanbul valiliğin onayı ile kuruldu.


Ülkemizin ve dünyanın her yerinde ‘’ Bize Her Yer Trabzon ‘’ sloganıyla bilinen milyonlarca Trabzonlular gittikleri yerlere güzelliklerini lanse edebilmek adına dernekler kurarak birlik ve beraberlik adı altında toplanmaya devam ediyorlar.


Bunun en güzel örneğini Küçükçekmece'de yaşadık bugün burada yaşayan Trabzonlular birleşerek ilçelerinde Trabzon şehrinin derneğinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu hissederek harekete geçti ve bugün valilik onayı ile vira bismillah dendi.


Küçükçekmece’nin önde gelen isimlerinden Hafız Şirazi Kaba önderliğinde yönetim kurulu oluşturularak bu kutlu yolda başarılı ve azimli bir dernekçilik yapabilmek için, burada bulunan Trabzonluların sesi olabilmek için ve en önemlisi tabela dernekçiliğinin asla yapılmayacağının dile getirildiği resmi sayfalarında herkesi beklediklerini söylediler.


Bizlerde HaberTS ailesi olarak hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz

Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu 


 

Editör: TE Bilişim