Loss Hotel, öncelikle misafirlerine kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunarak onların konaklamaları süresince mutlu etmeyi hedeflemektedir. Otel, misafirlerin aileleriyle birlikte konaklayabileceği nezih bir konumda bulunmaktadır. Misafirlerin memnuniyetini hizmet anlayışı olarak benimseyen uzman kadrosuyla her zaman sizlerin yanında olan tesis, her anlamda müşteri memnu memnuniyeti sağlamaktadır. Otel, yeni ve temiz odalarıyla sağlık kurallarına ve hijyen şartlarına tam anlamıyla uyum sağlayan sistemi sayesinde oldukça tercih edilmektedir. Hizmet politikası; en az misafirleri kadar çalışanları da mutlu etmektir. Bu bağlamda güler yüzlü ve ilgili çalışanlara sahiptir.  

Güler yüzlü personeliyle sizlere en iyi ve en uygun fiyatlı hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Oda Seçenekleri

Her oda misafirlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik odalarla hizmet sunmaktalar. Tek kişilik odalarda geniş ve büyük çift kişilik bir yatak bulunmaktadır.

Çift kişilik odalarda geniş aileler içinde double yatak seçeneği vardır.

Üç kişilik odalarda ise, bir adet çift kişilik yatak ve ek bir yatak opsiyonu vardır.

Tüm odalar loss hotel de hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle tüm odalarda lüks ve konforu standart hale getirilmiştir.

Odalarda bulunan minibar, merkezi ısıtma/soğutma, direkt hatlı telefon, ütü ve ütü masası, LCD televizyon, çalışma masası, ikram tepsisi, su ısıtıcısı, yastık seti, saç kurutma makinesi, emanet kasası, banyo ürünleri, wi-fi hizmetlerinden tüm misafirler yararlanabilmektedir. Toplamda 75 adet oda bulunmaktadır. Bunların yanı sıra işletmenin sunduğu bazı hizmetler mevcuttur.

Bunlar şu şekildedir;

l Sınırsız Wi-Fi

l Minibar ve Oda Servisi

l Ücretsiz Otopark

l Sürekli Sıcak Su

l SPA ve Fitness Kullanımı

l Kuru Temizleme Servisi

Hizmet Standartları

Loss Hotel, müşterilerine pek çok farklı hizmet sunmaktadır. Ayrıca bu hizmetleri en iyi şekilde ve kaliteden ödün vermeden sağlamaktadır.

Yüksek standartlarda bir hizmet amaçlayan loss hotel misafirlerinin istek ve arzularına bağlı olarak dizayn ettiği odalarda tatil yapmayı onlar için mükemmel hale getirmektedir. Otel, sunduğu hizmetlerle zamanınızı daha verimli kullanmanıza imkân tanımaktadır. Kaliteli hizmetleriyle bilinen otel, sizleri tam da bir otelden beklediğiniz özelliklerle buluşturuyor.

Bu işletmede konaklamak istiyorsanız, internet üzerinden erken rezervasyon yapabilir, ön rezervasyona bağlı olarak sağlanan uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Güvenilir ve yenilikçi bir hizmet sunan otel yönetimi, aynı lokasyonda bulunan benzer birçok otele göre; daha kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışına sahiptir.

Otel, şehir merkezinde bulunan konumu sayesinde alışveriş yapabileceğiniz bölgelere ve ulaşım araçlarına oldukça yakın bir lokasyonda bulunmaktadır. Bu sayede konaklamanız boyunca İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini görme şansını yakalayabilirsiniz. İster iş amaçlı bir gezi planlayın isterseniz turistik bir gezi yapın, Loss Hotel sizlerin beklentilerini karşılamaktan mutluluk duyacaktır. Sınırsız wi-fi hizmetiyle tatiliniz sırasında işlerinizi tamamlayabilir, uzaktaki sevdiklerinizle görüşebilirsiniz. Minibar ve oda servisinden 7/24 yaralanabilirsiniz. Ücretsiz otopark seçeneğiyle aracınızın güvenliğine son derece önem verilmektedir. Her zaman sıcak su hizmeti ve spa alternatifiyle günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tesis, sizlere pek çok alanda çeşitli kolaylıklar sınamakta ve stres atmanıza yardımcı olmaktadır.

Uygun fiyatlarıyla tatil veya iş amaçlı konaklama hizmeti sunan işletme, her yönden tercih edilebilir bir konumdadır. Evinizin konforunda, hijyenik ve güvenli, 7/24 hizmet sunan Loss Hotel; şehir manzaralı oda seçeneklerine sahip hijyenik ferah odalarla hizmet sunmaktadır. Yolunuz İstanbul'a düşerse mutlaka keşfetmeniz ve deneyimlemeniz gerekiyor.

Editör: TE Bilişim