TV8 Ekranlarında yayınlanan Masterchef oldukça çok izlenmekte, çok konuşulmakta ve polemik eksik olmamakta. Peki, Masterchef Jürileri Ve Yarışmacıları Özellikleri Nelerdir? 

1- Jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya, oldukça sert olsa da babacan tavırlarıyla ilgi çekmiştir. Bir mutfak kazası sonucu sol elinde üç parmağını kaybeden Yalçınkaya, mesleğini çok sevmekte. 

2- Somer Şef, kendini oldukça geliştirmiş biri. Kendini geliştirdiğini, Anatolia: Adventures in Turkish Cooking yani Anadolu: Türk Mutfağında Maceralar isimli kitabından anlıyoruz. 

3- İtalyan Şef Danilo Zanna, ilk olarak ekranlara Zahide Yetiş programıyla geldi. Zanna Zahide Yetiş tarafından sunulan program da yardımcı şef olarak görev aldı. 

4- İclal Aydın'ın kuzeni olan Ekin, alanında uzman biri. Hatta ünlü yazar ile bir imza gününde beraber fotoğraf çektirmişlerdi. Bunu da ekran karşısında geçtiğimiz günlerde gördük. 

 

5- İstanbul da ünlü bir restorant olan Alancha da çalışan Batuhan, aynı zamanda alanında uzman bir aşcı. 

6- Ünlü Oyuncu Begüm Öner'in kardeşi olan Faruk Batuhan Öner, geçen haftalarda elendi! 

7- Bu hafta elenen Yasin ile daha önce Kısmetse Olur programında karşılaşmıştık. 

8- Programdan ayrılan Suna'nın Sarıyer de bulunan mekanı yarışmaya katıldığından beri pek çok müşteriye ve ünlüye ev sahipliği yapıyor. 

9- Uzak Doğu Mutfağına hakim olan Alican, yarışmaya sonradan katıldı. Kendine kısa sürede hayran kitlesi oluşturan Alican, Uzak Doğu Mutfağı konusunda oldukça profesyonel. 

10- Elenmesinin üzerinden günlerce geçse de hala konuşulan Mustafa, mesleğine aşık biri olarak karşımızda. İlk olarak pastaneci dayısının yanında yardım ederek başlamış olan Mustafa, alanında uzman biri. 

Editör: TE Bilişim