Saç dökülmesi problemlerinin önlenmesine yardımcı olan ve aynı zamanda yeni saç oluşumunu destekleyen mavi iksir saç çıkaran losyon, saç derisindeki ölü hücrelerin atılmasını ve saç köklerinde yenilenme oluşmasını sağlayarak kellik problemleri ile başa çıkmaya yardımcı olan bir saç bakım ürünüdür.

Mavi İksir Saç Losyonu Nedir?

Ortalama olarak bir saç telinin ömrü 4 ile 6 yıl arasında değişmektedir. Gelişimini bu süreç içerisinde tamamlayan saç ardından dinlenir ve dökülür. Daha sonra saç kökü belli bir süreden sonra tekrar bir saç oluşumuna hazır hale gelir. Bu bir döngü halinde gelişmektedir. Gün içerisinde 50-100 saç teli dökülmesi normal kabul edilmektedir. Çünkü sağlıklı bir saç derisinde dökülen her saçın yerine yeni ve sağlıklı bir saç teli oluşmaktadır. Bu durum saç dökülmesi problemi yaşayan kişilerde etkili bir şekilde gerçekleşmemektedir ce seyrelme sorunları meydana gelmektedir. Daha fazla ilerlediğinde ise kellik oluşmaktadır. Mavi iksir saç serumu saç dökülmesi problemi ile karşı karşıya kalan saç derisinin onarılmasına destek olmaktadır. İçeriğinde bulunan bitkisel yağ özleri sayesinde vitamin ve mineral desteği sağlamaktadır. Saç kökünün onarılmasına ve güçlenmesine destek olan ve aynı zamanda var olan saçları dökülmeye karşı koruyan bu losyon saç köklerinde uyarıcı etkiler meydana getirmektedir. Saçın dökülme ve seyrelme problemlerinin azalmasına destek olarak kellik durumunun önlenmesine yardımcı olmaktadır.

Mavi İksir Saç Losyonunun Faydaları Nelerdir?

Saçlar hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemlidir ve görsellik açısından büyük önem taşımaktadır. Kellik problemi günümüzde sadece erkeklerde değil kadınlarda da belli ölçülerde görülebilmektedir. Yetersiz beslenen saç kökü ve zarar gören saç telleri zaman içerisinde yıpranır ve dökülmeye başlar. Saçın kökten uca beslenmesini sağlayan mavi su hem yeni saç oluşumunu destekler hem de saçın gürleşmesini ve canlılık kazanmasına yardımcı olur. Saçın ihtiyaç duyduğu nemi ve vitaminleri sağlamaya yardımcı olur. Saçın büyümek için E vitaminine güçlenmek için ise proteine ihtiyacı vardır. Aynı zamanda ısı, hava kirliliği gibi dış etkenlere karşı da korunması gerekmektedir. Mavi su vitaminli içeriği ve koruyucu etkisi sayesinde saçın sağlıklı uzaması için gerekli olan etmenlerin karşılanmasına destek olur.

Mavi İksir Saç Serumu Kullanımı ve Yan Etkileri

Doğal içeriği sayesinde herhangi bir yan etkiye neden olmayan mavi su saç serumu oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Temiz saça uygulanması gereken bu bakım yağı duştan sonra nemli saç derisine yaklaşık olarak 5-6 damla sıkılarak kullanılır. Serumu saç köklerine iyice yedirecek şekilde masaj yaparak kullanınız. Yaklaşık olarak 1-2 ay içerisinde etki göstermektedir. İlk çıkan saçlar tüy şeklinde olur ve ardından serumun etkisi ile güçlenerek normal bir saç şeklini alabilmektedir. Eğer ki saç derinizde bir rahatsızlık söz konusu ise doktorunuza danışarak kullanınız. Düzenli ve etkili kullanımda kısa süre içerisinde etkiler oluşabilmektedir. Saçın yapısı ve dökülme oranı gibi etkenler kullanım miktarında ve ürünün etkisinde farklılıklar meydana getirebilmektedir.

Mavi Su Saç Serumu Kullananlar ve Yorumlar

Son zamanlarda saç sökülmesi problemi yaşayan hemen herkesin tercihi haline gelen bu saç bakım ürünü oldukça olumlu etkiler meydana getirebilmektedir. Şöyle ki mavi iksir kullanıcı yorumları incelendiğinde kişilerin ne kadar memnun kaldığı açıkça belli olmaktadır. Sizler de bu tarz problemlerden şikayetçiyseniz ve güçlü, sağlıklı saçlara kavuşmak istiyorsanız hemen sipariş verebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.