Medine ipeği şal ve eşarplar tesettür giyimin en olmazsa olmaz parçalarından biridir. Bu sebeple ne giyindiğinize verdiğiniz önem kadar, kıyafetinizin tamamlayıcısı, tesettür giyimin en önemli parçası eşarplarınızı ve şallarınızı da dikkatle ve özenle seçmelisiniz.

Genellikle genç tesettürlü hanımların tercihi olan şal modelinde pek çok seçeneği bulabileceğiniz Zülays sizlere geniş bir tercih yelpazesi sunuyor. Birbirinden şık ve tarz şal modelleri arasından kıyafetlerinizle uyumlu, farklı renklerle tasarlanmış seçeneklerine Zülays kalitesi ile ulaşabilirsiniz.

Kıyafetlerinizin Mükemmel Tamamlayıcısı Şalları Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Yaş oranıyla kullanım şekli, tarzı, türü farklılık gösteren tesettür başörtüleri için tercih yaparken öncelikle bilmeniz gereken yaşınıza uygun olanı tercih etmelisiniz.  Örneğin eşarp modelleri daha çok orta yaş grubu tercih ederken şal modelleri genç hanımlar arasında daha çok tercih edilmektedir. Dolayısıyla yaşınız gereği tercih edeceğiniz başörtüsünün şal modelleri arasından seçilmesi en idealidir.

Şal kullanımı, eşarp kullanımıma göre daha pratik ve daha rahat olmakla bilinirler. Şallar kıyafetlerle daha kolay kombinlenen ve daha dikkat çekici tamamlayıcılardır. Şallarınızı seçerken, şal modelini önemsemelisiniz. Çünkü kıyafetlerinizi ve sizi dikkat çekici kılacak olan en özel parçalar şallardır.

Şalın dokusu da kullanım ömrü açısından dikkat etmeniz gereken bir başka ayrıntıdır. Şal dokusunda dikkat etmeniz gereken sık dokunup dokunmadığıdır. Sık dokunan kumaşlar kolay kolay bozulma yapmayıp, yıpranmayacağından sık dokunmuş kumaşlardan üretilmiş şalları tercih edebilirsiniz. Böylece daha uzun ömürlü bir kullanım elde edebilirsiniz.

Ayrıca tercih ettiğiniz şalların boyu da standart boylarda olursa daha kolay kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanında şal seçiminizde dikkat etmeniz gereken belki de en önemli unsur, şal üretiminde kullanılan kumaşın türü ve kalitesidir. Krep, şifon, ipek, pamuk gibi pek çok kumaşla üretilen şallarda kullanımı en rahat, derinize ve saçlarınıza hava aldıran, kayma yapmayan seçenekleri seçmelisiniz.

Koleksiyonlar İçerisinde En Çok Tercih Edilen Şallar, Medine İpeği

Şal seçiminde bulunurken rahatlığı ve kaymaz yapısıyla dikkat çeken jazz şal modelleri gibi dinamik görünümlü ve rahat kullanımlı şallar en çok tercih edilen koleksiyonlardandır. Ancak son dönemlerde özellikle tercih edilen şal modeli, Medine ipeği şallardır.

Medine ipeğinin pamuksu dokusu, her mevsim kullanılabilir oluşu bu şalların daha çok tercih edilebilir olmasını sağlıyor. Bu kumaş şallar, krep kumaşa benziyor olsa da krep kumaştan farklıdır. Krep kumaşa göre daha kullanışlı bir kumaştır ve kayma yapmaz.

İç göstermeyen dokusu, terletmeyen serin tutan özelliği, her mevsim kullanıma uygun oluşu, şık görseli ve rahat kullanımı ile Medine ipeği şal, özellikle genç hanımlar arasında en çok tercih edilen modellerdendir.

Eşofmanlar üzerinde, elbiselerle, trençkotlarla kolay kombinlenen bu şallar konforlu ve özel bir kullanıma sahiptir. Her mevsim kullanıma uygun olan bu kumaş sayesinde tercih edeceğiniz kap ve kabanlar üzerinde rahatlıkla ve zevkle tercih edebilirsiniz. Kış aylarında özellikle kaşe kap modelleri ile gayet uyumlu bir tercih olacaktır.

Birbirinden Farklı Kumaşlar, Zengin Renk Seçeneği ve Rahat kullanımıyla En Güzel Medine İpeği Şallar Sizi Bekliyor

Zülays’ın birbirinden özel ve kullanışlı şal modelleri arasında tercih edebileceğiniz medine ipeği şallar da kullanımı ve farklı renk seçenekleri ile en çok tercih edilenidir.

Gri renk Medine ipeği şal, deve dikeni rengi, açık renk kıyafetlerle tercih edebileceğiniz koyu mor, yakın renklerle ya da koyu renklerle kullanıma uygun olan vizon rengi Medine ipeği şallar, Zülays Giyim’in kzevkli seçimleriyle sizleri bekliyor.