Bayram tatilini fırsat bilerek Antalya’ya gelen binlerce yerli yabancı tatilci, Expo 2016 Antalya sergi alanında düzenlenen birbirinden farklı etkinliklere katılmayı da ihmal etmedi. Sergi alanındaki konser alanlarında birbirinden ünlü gruplar ve sanatçılar sahne alarak hayranlarına eğlenceyi doyasıya yaşattı. Sahne alanlar arasında Megastar Tarkan’da yerini aldı. Expo 2016 Antalya sergi alanındaki Kır Bahçesi Aktivite Alanı’nda özel olarak hazırlanan sahnede Megastar’ı dinlemek isteyen yaklaşık 15 bin hayranı öğle saatlerinden itibaren konser alanına giriş yaparak sahne önünden yer kapmaya çalıştı.Saat 22:00’da sahneye özel ışık ve sahne şovuyla görünen Tarkan’ı hayranları çığlıklarıyla karşıladı.

Tarkan ilk olarak “Acımayacak” isimli parçasını hayranları için seslendirdi. Bazı hayranları Tarkan sahnedeyken bu anı cep telefonlarıyla kayıt altına alarak ölümsüzleştirdi. Tarkan’ın ikinci şarkısı ise “Sevdanın son vuruşu” isimli parçası oldu.

Tarkan’a gece boyunca seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Tarkan'dan yeni albüm sürprizi

Megastar Tarkan konserinde ,"Yakında yeni bir pop albümüm çıkacak.Hazırlıklar son aşamasına geldi.Her an karşınıza çıkabilir, bir sürpriz olabilir.Ümit ediyorum ki bu albümde sizin onayınızdan geçecek" diyerek yeni albümünün hazırlıklarını sevenlerine duyurdu.