Ekranların sevilen yüzü Mehmet Ali Erbil, uzun süreden bu yana hastanede bulunmaktaydı. Bu duruma çok fazla üzülen sevenleri, bir an evvel Erbil’ in durumu ile alakalı açıklamaların gelmesini istemekteydi. Taburcu olan ve eskiye göre biraz daha iyi olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta içerisinde tekrardan rahatsızlandı. Yeniden hastaneye kaldırılan başarılı sunucu – oyuncu Mehmet Ali Erbil’ in tedavileri devam ediyor.

Mehmet Ali Erbil senelerden beri kaçış sendromu rahatsızlığı ile ciddi mücadele içerisinde. Aylarca yoğun bakımda yatan ünlü şovmen, geçtiğimiz hafta maalesef ki tekrardan hastaneye kaldırıldı. Kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, ünlü şovmenin yoğun bakım ünitesinden normal odaya geçtiği bilgisini verdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’ in tüm hastane masraflarının artık sigortadan taraf karşılanmadığını iddia etti.

Sağlık Durumu ile İlgili Bilgi

Mehmet Ali Erbil’ in sevenleri tarafından sağlık durumu merak edilmekteydi. Erbil’ in Tv8 ‘ de yayınlanan ‘’ Gel Konuşalım ‘’ programında son gelişmeleri hakkında bilgi verildi ve sağlık durumunun ne derecede olduğuna değinildi.

‘’ Gel Konuşalım ‘’ programında yer alan yorumcular içerisinde bulunan Seray Sever, yaşı 62 olan şovmenin artık sigortasının işlemediğini söyledi. Ayda hastaneye 100 ila 150 bin lira ödendiğini belirterek bu zor durumun ciddiyetinden bahsetti. Ünlü sunucu – oyuncu Sever, ‘’ Geçen hafta Mehmet Ali Erbil’ i ziyarette bulundum. Maalesef ki iki – üç gündür hiçbir şekilde yemek yiyememiş. Ben gittiğimde güzel bir şekilde yemeğini yiyebiliyordu. ‘’ Şuan da döner gelecek ‘’ diyordu. Gayet güzel bir şekilde toparlanmıştı. Değinilmesi de gerekir ki artık sigortası işlemiyor. Sigortası bir önceki hastalığı için geçerliliğini korumuş. Aylık olarak hastane masrafları için 100 ila 150 bin TL arasında ödeme yapıyor, ‘’ diyerek bu durumun kendisini üzdüğünden, bir an evvel her şeyin yolunda girmesini dilediğinden bahsetti.

Editör: TE Bilişim