HaberTS-Haber Servisi- Türkiye terör belasından kurtulmak için çok çaba sarf etti; her gün ayrı bir bedel ödedi ama bu bela başımızdan her geçen gün arttırıldı. Çoğu insan şu soruyu sordu kendine Türkiye gibi bir ülke nasıl oluyor da bir örgütle baş edemiyor? Evet, bu soruyu bizde bazen sorduk ama durum hiçte öyle değil, Türkiye’nin karşısında bir devlet ya da savaşacağımız bir güç yok. Vurup kaçan 10 tane 10 tane bazen 3 tane 3 tane gezen insanlar var. Sen 10 tanesini vuruyor ama diğerlerinin nere olduğunu bilmiyor o yüzden çoğalıp geliyorlar; mağaralarda inlerde saklanıyorlar ama şimdi Türkiye onların ininde ve hepsini temizliyor. İşte detaylar

Türk aslanları kuzey Irak’ta

Devletimiz bir operasyon başlatmış ve bu sefer hedef kuzey ırak demişti. Türk askeri artık dağda terör peşinde koşmakt6an yorulduğu kadar Türk devleti de teröre kurban vermekten yoruldu. Bu hainler Türkiye vurduğu zaman nereye kaçar? Kuzey ırak toplanın hep beraber kuzey Irak’a gidiyor dedi ve o günden sonra büyük operasyon başladı. Türkiye kartal pençesi ve pençe kaplan adı altın iki operasyonla girdiği kuzey Irak’ta tam tamına 45 km ilerledi. Her mağaraya her ine bakılarak ilerlenen operasyon da bakılmayan tek şey gözyaşı. Türk askeri bu hainlerin gözyaşına bakmadan vuruyor ve vurmaya da devam edecek. Türkiye kuzey ırakta bu işi başarabilirdi yani burada savaşmaya mecbur kaldı; biz Türkiye içinde vurdukça onlar hemen Irak’ın kuzeyini sığınak olarak kullanıyorlardı.

ABD şimdi ne yapacak

Örgüte vurulan darbeler aynı zamanda örgüt içi çözülmeleri de başlattı. Türkiye örgütün üstüne gittikçe bu baskıya dayanamayan üyeler teslim olmaya da başladı. Belirli bir süre sonra içlerinden büyük üyeler yani elebaşları da aynı şekilde teslim olurken bu, üyelerin anlattıkları şeyler ise tam bir şaşkınlık yarattı. Bizler ABD’nin yıllardır terör örgütü peşinde olduğunu biliyorduk ama bu hainler aynı zamanda Fransa’dan da destek almışlar. Türkiye terör örgütlerine bugün veya yarın göz açtırmayacaktır; bunu ABD ve Fransa aynı şekilde bilsinler. ABD bizi güçlü istemiyor; Fransa hiç istemiyor yani olmamıza bile karşı bu yüzden ayağımıza taş bağlamaya çalışıp terör örgütünü kullanıyorlar.

Editör: TE Bilişim