İlk vizyona girdiği tarihten bu yana milyonlarca kişi tarafından izlenen Müslüm son dönemlerin en çok beğenilen filmleri arasında yer almayı başardı.

Biyografi tarzında yapılan film, geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses’in dramatik hayat hikayesine yer veriyor. Özellikle oyunculukları konusunda büyük ses getiren filmde hem Müslüm Gürses’in gençliğini oynayan hem de daha ileri zamanlarını oynayan oyunculuklar çok beğenildi. Aynı zamanda hayat hikayesi oldukça dramatik olması ve hayatı boyunca yaşadığı olayların insanların kalplerine dokunması ile büyük bir başarı sağlayabildi.

Müslüm Filmi

2018 yılının sonlarında vizyona giren Müslüm filmi Türk sinemasının uzun süredir yakalamaya çalıştığı çıkışı yakalayabildi. Oyunculuklarının ve aynı zamanda hikayenin çok orijinal olması ile birlikte vizyona girdiği günden itibaren izleyicileri kendine bağlamayı başardı. Sinemada izlemenin yanı sıra internet üzerinden de izlenebilecek olan birçok internet sitesinin olması sayesinde sinemaya gidemeyenlerin evlerinde izleyebilmelerine imkan doğmuş oldu. İnternet üzerinden istediğiniz filmleri izlemenize yardımcı olan internet sitemiz sayesinde siz de istediğiniz filmleri istediğiniz yerde izleyebileceksiniz. Müslüm filmini de diğer bütün filmlerde olduğu gibi internet sitemizden rahatlıkla yüksek çözünürlük ile izleyebileceksiniz. HD film izle seçeneği sayesinde Müslüm filmini görüntüde donma yaşamadan gayet kaliteli şekilde izleyebileceksiniz.

Müslüm Oyuncu Kadrosu

Özellikle filmde oynayan oyuncuların yaptıkları büyük oyunculuk sayesinde yıldızı parlayan bu filmde birbirinden yetenekli ve büyük oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay’ın üstlendiği filmde Müslüm Gürses’in gençliğini Şahin Kendirci oynarken yetişkinliğini ise Timuçin Eser canlandırıyor. Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’u ise Zerrin Tekindor üstleniyor. Bunların dışında Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı ve Turgut Tunçalp diğer oyuncular arasında yer alıyor. Hem yönetmen hem de oyuncu kadrosu ile damga vuran bu filmi siz de internet sitemizden kolaylıkla izleyebilirsiniz.

İnternet üzerinden film izlemenin oldukça popüler olduğu günümüzde doğru adreslerin bulunması biraz zor olabiliyor. Bu nedenle kaliteli içeriklerin yayınlandığı ve sorun yaşamadan diğer filmler gibi Müslüm izle seçeneğini de değerlendirebileceğiniz internet sitemizi ziyaret edebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim