Müzik dünyasının gizli kahramanlarından biri olan İzmir doğumlu Çiğdem Şatıroğlu yepyeni çıkış şarkısı ile yine kendinden sıkça söz ettirecek. Şatıroğlu, yaptığı eserin sözlerinden düzenlemesine kayıtlarından çekimlerine kadar baştan sona kadar tamamı kendi düşünce ve emeğiyle gerçekleştirdiği çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu.

1982 yılında İzmir'de dünyaya geldi, 2010 yılında ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın gerçekleştirdiği Müzik Benim Hayatım isimli projesine katıldı, projede üretkenliği ve gelecek vaad eden performansı ile herkesin dikkatini çekti. Sanatçı Rafet El Roman'ın Yadigar isimli albümüne bir eser sunan Şatıroğlu, "Yollar" isimli şarkısının söz yazarı ve bestecisi olarak müzik dünyasında ki yerini sağlamlaştırdı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında 
Genç Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan Sinerji Vol:4 albümünde yine söz ve müziği kendisine ait olan "Hüküm" isimli şarkısıyla yer alarak ilk solo stüdyo çalışmasını yayınladı. 

Geçtiğimiz haftalarda sözü, müziği, bestesi ve klip çekimlerini tamamen kendi yapan Çiğdem Şatıroğlu'nun 7 aylık bir süre içerisinde bu çalışmasını müzik severlerin beğenisine sunması önemli ince detaylarla birlikte bütünleşmiş bir özgün çalışma olarak dikkat çekerken "Yüzük İzi" ismini verdiği çalışması kısa süre içerisinde sosyal medyada paylaşılan eserlerden birisi oldu. 

ÖZEL HABER: Hasan Yılmaz / HaberTS



Editör: TE Bilişim