O Hayat Benim 58. bölüm nefesleri kesecek hemen izle.

Fox ekranlarına farklı konusu ile damga vuran O Hayat Benim son bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesmeye başardı. O Hayat Benim 58. bölümünde Sultan'ın sinsi planı işe yaradı ve Hülya tımarheneye kapatıldı.

Fox ekranlarının fenomen haline gelen dizisi O Hayat Benim 58. bölümü hiç beklenmedik gelişmeleriyle ekranlara damga vurdu. Efsun'un ikinci annesi gibi gördüğü Sakine, sakladığı büyük günahın vebalini daha fazla taşıyamadu ve Yusuf Bey'in cesedinin konağın bahçesinde olduğunu Mehmet Emir'i arayarak telefonda açıkladı. Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayra, Ceren Moray gibi isimlerin başrollerini paylaştığı O Hayat Benim sonbölümü izleyicilerini ekran başına kilitleyen gelişmeleriyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına geldi.

O HAYAT BENİM 58. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde Sultan'ın sinsi ama bir o kadarda akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştı. Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmadı ve ayrılık rüzgarları esmeye devam etti. Fulya, Mehmet Emir'i kaybetmemek için bu güne kadar ettiği yeminlerden geri döndü. Beyza'nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıktı. Bu yolculuk sonunda CD'nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun'un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdı. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir'i telefonla aradı ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa etti. Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımna girdi. 

Editör: TE Bilişim