O Hayat Benim'in Sakine şok açıklama yaptı ve yönetmenin bilinmeyen kötü yönlerini anlattı.

Fox TV’nin en çok izlenen dizilerinden ‘O Hayat Benim’den bu sezon ayrılan Sakine karakterini oynayan Birgül Ulusoy, ayrılığın perde arkasını anlattı. 
Millet gazetesinden Mustafa Kılıç'a konuşan Ulusoy, 20 yıllık oyuncu olduğunu ve yapımcının sözleşme yenilenmesi için yapılan görüşmede kendilerine "Size iş veriyorum daha Allah’tan belanızı mı istiyorsunuz" dediğini söyledi.
Röportajdan dikkat çeken bölümler şöyle:
- O Hayat Benim dizisinde fenomen karakter Sakine rolündeydiniz. Diziden önce Yeşim Ceren Bozoğlu, hemen ardından da siz ayrıldınız. Bu ayrılıkların sebebi nedir?
Şöyle bir cümleyle başlayayım. Bu cümleyi kullanmak için uzun süredir kafamda tutuyorum. Sana kısmet oldu. İnsan iyi giden bir evliliği bitirmez. Bitirebilmesi için akli dengesini yitirmiş olması gerekiyor. İyi giden bir evlilik sudan sebeplerden dolayı bitirilmez. Bu dizi iyi gitmeyen bir evlilik gibiydi ben de bunu daha fazla uzatmanın bir anlamı olmadığına karar verdim ve bitirdim. 60’ıncı bölüm sezon finaliydi ben de sabrettim ve işimi hakkıyla teslim ettim. 
Editör: TE Bilişim