ORDULU AİLENİN SKANDALLARI BİTMİYOR

Ordulu Davut Kıranlı, 3 ay önce evi terk eden karısı Sevgi Kıranlı’yı aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Çocuklarını ve 4 torununu bırakıp şoförü Muammer’le kaçan karısının zorla götürülmüş olabileceğini iddia eden Davut Kıranlı, canlı yayında ortaya çıkanlarla şoke oldu.

Muammer Cambaz’ın eşi Semiha Cambaz da eşini bulmak için stüdyoya gelirken hem Davut hem de Muammer Cambaz’ın arkadaşı olduğunu iddia eden ismini vermek istemeyen bir izleyicinin sözleri Müge Anlı’yı çıldırttı.

“Muammer karısını dövemez, korkar. Dövmüşse de kadın hak etmiştir de dövmüştür” sözleri üzerine başarılı televizyoncu Müge Anlı, “Sen kimsin de karını dövmeve hakkını kendinde buluyorsun! Alın şunu yayından” diyerek tepki gösterdi.

3 aydır eşi Sevgi Kıranlı’dan haber alamayan ve şoförü olan Muammer’le kaçtıklarını iddia eden Davut Kıranlı Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Davut Bey’in ardından Muammer Bey’in eşi de yayına katılırken canlı yayında ortaya çıkanlar şoke etti.

Birlikte kaçan 5 çocuk annesi Sevgi Kıranlı ve 3 çocuk babası Muammer hakkında canlı yayına gelen telefon bağlantıları olayın perde arkasında yaşanan detayları ortaya çıkardı.

Semiha Hanım eşinin Davut’un köydeki evini yapmaya gittiğini, bu ilişkinin fındık zamanı başladığını bildiğini anlattı. Davut Bey ise eşiyle Muammer’in ayrı bahçelerde çalıştıklarını sadece 20 gün beraber çalıştıklarını o esnada karısının kandırıldığını ileri sürdü.

35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı’nın evine dönmesini isteyen Davut, eşinin Trabzon’da olduğunu ve ikilinin kendilerini evli olarak tanıttıklarını canlı yayında öğrendi. Ancak büyük bomba kaçırılan adamdan geldi!

Sevgi ve Muammer’i gördüğünü söyleyen bir kadın canlı yayına telefonla bağlandı. İkili 2-3 hafta önce gördüğünü söyleyen tanık, Trabzon Değirmendere’de Ağrılıların orada kaldıklarını, günlük kiralık bir ev tutuklarını ve orayı da dolandırdıklarını açıkladı. Muammer’in babasının yanında çalıştığını söyleyen tanık, hatta Sevgi’nin babasına sürekli para göndermesi için mesajlar attığını belirtti..(Ünyenethaber)

Editör: TE Bilişim