Kızları 13 ve 17 yaşında olan babanın sürekli bir cinsel istismarına maruz kalması herkesi ayağa kaldırdı. Henüz bir iddia olarak orya atılsa da baba derhal çevrenin de tepkilerinin etkisiyle gözaltına alında. İşte o iğrenç olay hakkında tüm detayları sizler için araştırdı. Detaylar haberimizde yer alıyor…

Baba Gözaltına Alındı!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde kendi öz kızları olduğu bilinen Z.Ş   (17) ve S.Ş (13)’ sürekli olarak cinsel istismarda bulunduğu ortaya atılan baba S.Ş polisler tarafından gözaltına alındı. Henüz küçük yaşta olan iki genç kızın babalarından gördükleri istismar nedeniyle psikolojik destek almaları gerektiğine karar verildi. Ailenin sürekli tartıştıkları ve bunun da çevredeki komşular tarafından duyulduğu söylendi. Kızların yaş itibariyle korkup polise gidemedikleri, annenin de eşinden korktuğu için ihbar edemediği ortaya çıktı. Ancak olay bir anda cereyan ederek, babanın polise ihbar edilmesinin neticesinde gözaltına alınmasıyla herkes rahat bir nefes aldı.

Genç Kız Okulda Baygınlık Geçirince İstismar Ortaya Çıktı!

Tokat ilçesinde bulunan bir lisede öğrenim gören büyük kız Z.Ş bugün okuldayken bir baygınlık geçirdi. Geçirdiği baygınlığın nedenini anlayamayan arkadaşları derhal öğretmenlerine haber verdi.  Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç kız daha sonra okulun rehber öğretmeni ile görüştü. Bu görüşmede genç kızın anlattıkları kan dondurdu. Genç kız kendisine ve küçük kız kardeşine babalarının sürekli olarak cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Son iki yıldır aralıksız istismara uğradığını beyan eden genç kızın 4 çocuk olan babası derhal polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Genç kız küçük kız kardeşinin de babası tarafından istismar edildiğini öğrenince konuşma kararı aldığını ve bu duruma daha fazla dayanamadığını rehber öğretmenine iletince hemen polis ekiplerine haber verildi. Baba gözaltına alınıp ifadesi sürerken, iki genç kız da devlet koruması için güvence altında olmak üzere aileden alındı.

Editör: TE Bilişim