Kına organizasyonlarının vazgeçilmezi olan kına tahtı çeşitlerini firmamız bünyesinde güvenle temin edebilirsiniz. Kaliteli malzeme yapısı ile her ihtiyaca uygun tasarımlar, özel imalatımızla ortak beğeni topluyor. Tamamen özgün model yapısıyla profesyonel bir anlayış içerisinde üretimden geçirdiğimiz taht modelleri, kiralama ve satın alma şeklinde iki farklı ayrıcalık ile olanak tanımaktadır.

 Harika süslemeleri, geniş yelpaze kapsamındaki renkleri ve konsepte uygun tasarımı ile dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Gelin adayları için hayalleri süsleyen bu özel günün kusursuz geçmesi adına hemen bizimle iletişim kurmanız yeterlidir. Hayran kalacağınız kına tahtları arasından seçim yapabilir; ayrıca misafirlerinize tam da onların beğenecekleri muhteşem bir görsel şölen yaratabilirsiniz.

 İhtişamlı Tasarımıyla Özel Kına Tahtı

 Gelenek ve göreneklerimize uygun şekilde gerçekleştirilen kına geceleri, Anadolu'ya özel harika konseptler altında düzenlenir. Bu konseptlere uyum sağlayacak ve geceyi daha da özel kalacak kına tahtı çeşitleri ise büyük bir öneme sahiptir. Gelin adayına kına yakılırken kullanılan bu ürünler gösterişli ve ihtişamlıdır. İsteğe bağlı olarak ve konsepte uygun şekilde birçok modeli bulunur.

 Böylece gelin adayının, misafirlerin ve akrabaların memnun kalacakları muhteşem tasarımlar sayesinde, kına gecesi çok daha özel hale gelir. Bu güzel geceyi ölümsüz kılabilmek için ve çekilen fotoğraflarla ileriki zamanlarda anabilmek adına, özel kına tatlarını sizlere sunuyoruz. Hayatınız boyunca hatırlayacağınız bu muhteşem geceyi, firmamız bünyesinde tasarladığımız özel taht modelleri ile daha da etkileyici kılabilirsiniz.

 Farklı Model Yapılabilen Özel Kına Tahtı Çeşitleri

 Kaliteli malzeme yapısı ile özel tasarım altında hazırladığımız kına tahtları içerisinden, geniş yelpazeyle dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz.

 - Sade taht modelleri

 - Üst kısmı çiçekli ve kubbe tasarımı altında hazırlanmış modeller

 - Elips kına tahtı çeşitleri

 - Bordo ve ferforje ürünler

 Her biri özel tasarım altında üretimden geçen bu ürünleri, konsepte uygun şekilde seçerek harika bir gece geçirebilirsiniz.

 Uygun Fiyatlarla Kaliteli Ürünler

 Firmamız bünyesinde çok uygun fiyatlarda elde edebileceğiniz kına tahtları arasından keyifle tercih yapabilirsiniz. Özellikle tercih, gelin adayının giyeceği kıyafete bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Kıyafetin rengine ve modeline uygun şekilde seçebileceğiniz farklı modellerdeki kına tahtları, firmamız bünyesinde sizleri bekliyor.

Editör: TE Bilişim