Pelin Karahan son kararını verdi.

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin sevilen karakteri nam-ı diğer Mihrimah Sultan güzel oyuncu Pelin Karahan ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.Pelin Karahan yaşadığı şokla gündeme bomba gibi düştü.
Güzel oyuncu Pelin Karahan geçtiğimiz yıl haziran ayında ünlü iş adamı Bedri Güntay ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.Güzel oyuncu bu aralar yaşadığı şokla gündeme bomba gibi düştü.
 
PELİN KARAHAN'DAN ÇOK ÖZEL KARELER
Geçen aralık ayında bebekleri Ali Demir'in dünyaya gelmesiyle çiftin mutluluğu taçlandı.Güzel oyuncu bebeğinin ilk fotoğrafını Anneler Günü'nde paylaştı. Dün sabah yurtdışına tatile giderken havalimanından görüntü paylaşan çiftten Pelin Karahan'ın tıpkı meslektaşı Beren Saat gibi bir olay yaşadığı ortaya çıktı.
Pelin Karahan
Vildan Pelin Karahan Güntay (d. 6 Ekim 1984), Türk oyuncu ve sunucu.
Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu reklamların devamı da geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı.
 
TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu.
2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı.24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi.27 Aralık 2014'te bir oğlu oldu 
Editör: TE Bilişim