R10.net Türkiye’nin en popüler Webmaster platformu olarak bilinir. Bu hizmet sayesinde internet kullanıcıları birçok bilgiye ulaşabilme imkanına ulaşır. Bu platformda teknoloji haberleri ve yazılım haberlerini bulmak mümkündür. R10 blog sayesinde internet kullanıcıları aradıkları bilgilere güvenilir bir şekilde ulaşma imkanına erişir.

R10 Blog Ne İşe Yarar?

R10 blog oldukça gelişmiş bir ara yüze sahip bir dijital platformdur. Bu dijital platformda, kullanıcılar internet hakkında aradıkları bilgilere ulaşma imkanına erişir. R10 blog kullanıcıları güncel teknolojik haberler ve yazılım konusundaki birçok bilgiye bu platformda ulaşma imkanı bulur. Oluşturan R10 blog sayesinde kullanıcılar;

  • En yeni ve güncel teknolojik haberlerini takip edebilme imkanı
  • En yeni ve güncel yazılım haberlerini takip edebilme imkanı
  • En yeni ve güncel donanım hizmeti haberlerini takip edebilme imkanı

Bu sebeplerle R10 blog, kullanıcıların sıklıkla ziyaret etmeyi tercih ettiği ve bilgi edinebildiği bir platformdur.

R10 Sitesi Sahibi Kimdir?

Yüzlerce kullanıcı sahip R10 blog, Coşkun Çetin tarafından kurulmuştur. Bu platformu kurarken Coşkun Çetin’in amacı, kullanıcılarına dünyada çıkan en yeni ve güncel teknolojik haberlere ulaşabilme imkanı sunmak olarak biliniyor. Coşkun Çetin ve kaliteli ekibi sayesinde, R10 blog kullanıcılarına oldukça kaliteli, güvenilir ve güncel hizmet sunuyor.

R10 Blog Ne Zaman Açıldı?

R10 sitesinin Türkiye’de en bilinen webmaster siteleri arasında olduğu bilinir. Bu platform 2005 yolunda Coşkun Çetin tarafından kuruldu. 2005 yılında birkaç ortak şeklinde kurulan bu platform, 2018 yılından itibaren sadece Coşkun Çetin’in tüm hisseleri satın alarak sitenin tek sahibi olduğu bilinir. R10 platformu, 12 Nisan 2022 yılından itibaren site içeriğine blog hizmeti de ekleyerek kullanıcıların karşısına çıkmıştır.

R10 Blog Nasıl Üye Olunur?

Coşkun Çetin tarafından oluşturulmuş bu platform, sahip olduğu ara yüz ile kullanıcılarına birden fazla üye olma seçeneği sunar. Sitede yeni üyelik oluşturmak veya iyi girişi yapmak için mevcut yöntemler;

  • R10.net hesabı üzerinden yeni üyelik oluşturmak veya giriş yapmak
  • Google hesabı üzerinden yeni üyelik oluşturmak veya giriş yapmak
  • Facebook hesabı üzerinden yeni üyelik oluşturmak veya giriş yapmak
  • Linkedln hesabı üzerinden yeni üyelik oluşturmak veya giriş yapmak

Bu birbirinden farklı yöntemlerle sitede yeni üyelik oluşturmak veya üye girişi yapmak kolaylıkla yapılan bir işlemdir.

R10 Ne Demek?

Sitenin adının tam olarak ne anlama geldiği kullanıcılar tarafından bilinmiyor. Ancak birçok R10 blog kullanıcısı, bu sitenin adını anlamı hakkında tahmin yürütüyor.

Sitenin adının tüm dünyada bilinen futbolcu Ronaldinho’nun forma numarası olan 10 ve sitenin simgesi haline gelmiş Rokitonun baş harfi olan R harfinin birleşmesiyle oluştuğu en yaygın tahmindir. Ancak bu sadece kullanıcıların en sık yapmış olduğu bilinen tahmindir. Sitenin isminin nereden geldiği hakkında tahmin dışında net bir bilgi olmadığı biliniyor.

R10 Blog Hangi Kategorileri Bulundurur?

Yüzlerce üyeyi platformunda bulunduran R10, üyelerine kaliteli ve güvenilir hizmet vermek için oldukça çaba sarf ediyor. Her zaman yeniliğe ve gelişime açık bu site, ziyaretçilerin sıklıkla bilgi edinebilmek için ziyaret ettiği dört ana başlıkta kullanıcılarına hizmet sunar. R10 blog hizmetinin kullanıcılarına sunduğu dört ana başlık;

  • R10 haber
  • R10 nedir
  • R10 ipucu
  • R10 video

Bu başlıklar sayesinde kullanıcılar aradıkları bilgilere daha rahat bulabilme imkanına erişmiş olur. R10 blog sayesinde, site kullanıcıları en güncel teknoloji ve yazılım bilgilerine doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşır.

Editör: TE Bilişim