Safir Ekim'i Temel Aşamaları Nelerdir?

Safir saç ekimi saç ekim tekniklerinde en doğal ve dolgun görünümü ortaya çıkaran tekniktir. Bu yöntem ile saçlar çok daha sık bir görünüm sağlarken aynı zamanda daha dolgun bir görünüm oluşturur.

Dhi saç ekimi uygulanırken aynı zamanda en fazla grefti aynı anda nakletmeyi sağlayan safir saç ekimi uygulaması ile çok daha sık ve dolgun görünümlü saçlara sahip olunacaktır.

Safir Ekim'i Öncesi Neler Yapılmalı?

Safir saç ekimi işlemi öncesinde saç derisi üzerine özel safir malzemeden imal edilen özel kesiciler tarafından kanal açma işlemi yapılmaktadır. Toplanan saç kökleri açılan kanallar  içerisine yerleştirilir. Bu işlem öncesinde uygulama yapılacak alana lokal anestezi verilecektir.

Safir Ekim'i Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Safir saç ekim tekniği ile tek seferde 6000 civarında saçı saçsız bölgeye nakletmek mümkündür. Bu işlem çok daha hızlı bir şekilde saç nakli yapmayı sağlar.

Dhi Saç Ekim'i Tekniğiyle Gerçek Görünümlü Saçlar Nasıl Oluyor?

Dhi saç ekimi tekniği günümüzün en popüler olan ve en çok tercih edilen saç ekim tekniğidir. Bu teknik ile saçlar anında saçsız bölgeye nakledildiğinden tutma ihtimali çok daha yüksektir.

 Bu nedenle son dönemlerde en çok bu yöntem uygulanıyor. Bir kalem ile saçsız deriye tıraş yapılmadan uygulanan bu yöntem, tıraşsız saç ekimi adı da veriliyor. Dhi saç ekimi yeni bir saç ekimi yöntemini oluşturmuyor ancak bu yöntemin sorunsuzluğu beğeni alıyor. 

DHI Saç Ekim'i Nedir ve Nasıl Yapılır?

Dhi saç ekimi saç yapısına tıraş yapılmadan uygulanan yöntemdir. Doğal ve sağlıklı saçlara sahip olmak için uygulanan bu yöntem anında saç nakli yapmayı sağlar. Doğal saçın bulunduğu bölgeden alınan saç kökleri saçsız bölgeye nakil ekilir.

DHI Saç Ekim'i Kimlere Uygulanır?

Dhi saç ekimi tekniğinde sağlıklı saçtan kökler alınıyor ve saçsız bölgeye yerleştiriliyor. Bu sayede saçların kendiliğinden uzama ve greftlerin sağlıklı kalma ihtimali yükselmektedir. Bu yöntem saçı bulunan herkes için uygulanan bir yöntemdir.

DHI Saç Ekim'i Fiyatları Nedir?

Dhi saç ekimi tekniği günümüzün en kaliteli saç ekim tekniğini oluşturuyor. Bu yönteme tıraşsız saç nakli adı da veriliyor. Dhi Saç ekimi fiyatları saç ekiminde tercih edilen merkeze, teknik ve uygulamada kullanılan cihazlara göre değişim gösteriyor.

Saç Ekim'i Nedir?

Kendi deyimiyle saçları yeterli olmayan ve seyrek olan kişilerin uyguladığı saç nakil yöntemine saç ekimi adı veriliyor. Kişilere uygulanan küçük bir anestezi ile saç ekimi yapılıyor. Kişilerin bu yöntemleri uygulamaları için ise bazı kriterlere sahip olması gerekiyor.

 Saç ekimi ile hiç saçı olmayan veya az saçı olan kafa derisine mikro cerrahi uygulaması yapılıyor ve doğal saçlara sahip olunuyor. Saç ekimi fiyatları ise saç ekimi için uygulanan yöntem, cilt yapısı ve teknik gibi natürellere göre değişim gösteriyor.

Saç Ekim'i Nasıl Yapılır?

Saç ekimi işlemi ülkemizde ve dünyada küçük mikro cerrahi uygulamalarıyla yapılıyor. Bu uygulamaların risksiz ve sorunsuz olması saçsız kişilerin saç ektirmeyi tercih etmelerini sağlıyor.

Uygulanan mikro cerrahi işlemleri kişilerin yaptırmak istedikleri saç ekim tekniğine göre değişim gösteriyor. Saç ekimi fiyatları da uygulanan saç ekim seçeneklerine göre şekillenebiliyor.

Saç Ekim'i Kimlere Uygundur?

Saç ekimi işlem son yıllarda kısmi olarak saça sahip olan tüm kişiler için uygulanabiliyor. Baş kısmında arkasında ve yan tarafında sağlıklı saçları olan herkes saç ekimi yaptırabiliyor. Kişiler istek ve kriterlerine özel olarak safir saç ekimi veya dhi saç ekimi yöntemlerini de tercih edilebiliyor.


 

Editör: TE Bilişim