Global lojistik alanında, temel kanun ve ilkelere uyarak, Saygınlar ekibi 2001 yılında sektöre adımını atmıştır. Azerbaycan taşımacılık alanında, sektörün en son model kamyon ve tırları kullanılarak, bilişim sistemleriyle kontrollü taşımacılık yapmaktadır. Azerbaycan nakliye için özel araç filosu ve kiralık araç filosuyla sektörün en hızlı adımlarını atar.

Azerbaycan Parsiyel Taşıma Hizmeti Nasıl Yapılır?

Parsiyel yük taşıma hizmetinde, aktif bilişim sistemi donanımları ve geniş araç filosuna sahiptir. Eğitimli yöneticiler ve sertifikalı taşıma ekibiyle birlikte C2 yetki belgesine sahip şoförlerle taşımacılığın sorunsuz tamamlanması sağlanmaktadır. İstikrarlı, Planlı ve çözüm odaklı taşımacılıkta, yük nakliyesinin Gürcistan sınırlarından Azerbaycan’a ulaşmasını sağlayacaktır.

  • Sigortalı taşımacılık hizmeti sunulur.
  • Planlı güzergah yönetimiyle taşımacılığın tamamlanması sağlanır.
  • Ambalajlama ve paketlemeyle zarar vermeden güvenli taşıma ilkelerine uyulacaktır.
  • Sektörün lider firması olmanın verdiği avantajlarla, kontrollü ve takip sistemli taşımacılığa yer verilmiştir.
  • Araca yükleme, yolculuk ve teslim sırasında koordinasyon sağlanmaktadır.

Türkiye’den uluslararası lojistik hizmetinde Avrupa, Türki ülkeler ve Ortadoğu ülkelerine geniş hizmet alanı sunulmuştur. Azerbaycan nakliye hizmetleri için güven odaklı sınırsız çözüm odaklı hizmet alanı sunar.

Azerbaycan Parsiyel Taşımacılık Yönetmeliği

Ulaştırma bakanlığı yasal zorunluluğu kapsamında C2 yetki belgesi bulunan Saygınlar lojistik, uluslararası gümrük yasaları ve sınır kanunlarına uygun hareket etmektedir. Yetkilendirilmiş kişi hukuk bilinci ve işletme prosedürüne göre hareket ederek, ülkeler arasındaki sınır ihlallerine karşı hassas davranacaktır.

Aktif taşımacılık hizmet verilerek, her hafta düzenli olarak kontroller yapılır, araç bakımı ve şoför takip sistemiyle söz verilen tarihler arasında teslimatın sağlanması amaçlanır. Öncü firmalardan biri olarak, Azerbaycan frigo taşımacılık ve parsiyel taşımacılık alanında geliştirilmiş teknolojilerle, disiplin odaklı bir ekip çalışmaktadır.

Azerbaycan Güvenli Lojistik Hizmetleri

Güvenli lojistik hizmetlerinde, lojistik kanunları ve ilkelerine uygunluk, müşteri memnuniyeti ve zamanında teslimat ilkelerine uyulmaktadır. Firma sorumluluklarını yerine getirerek, çözüm odaklı ve zararsız taşımacılıkta sigortalık hizmet alanını sektörel olarak kullanmaktadır.

  • Faaliyet alanlarına göre eşyanın veya ürünün özelliklerine bakılmaktadır.
  • Ambalajlama ve paketleme işlemi yapılarak, ürün güzergahı belirlenir.
  • Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan üzerinden teslimat tarihleri belirlenir.
  • Profesyonel şoförlerle tecrübeli taşımacılık yapılacaktır.

Saygınlar Yurtdışı Lojistik Ve Parsiyel Hizmetleri

Azerbaycan ile Türkiye arasındaki siyasi ilişkiler nedeniyle lojistik alanı da oldukça önemlidir. Sevkiyat aşamasında, müşterilerin memnuniyeti ve firmanın ilkelerine uygunluk taşıması da meslek alanı açısından değerli görülmektedir.

Saygınlar nakliyat ve lojistik firması yurt içi ve yurt dışı taşımacılık alanında ticari firmaların isteklerini sağlamak, güvenini kazanmak ve kaliteli hizmet vermek için uzun yıllardır çalışmalarına devam etmektedir. Lojistik, parsiyel ve frigo taşımacılık alanında sevkiyatın sağlanması için altyapısını güçlendirmiştir. Teknolojik donanımlar, depolama ve takip sistemi, ambalajlama ve paketlemeyle birlikte son model tır ve kamyon filosuna sahip olarak, güvenli taşımacılık yapmaktadır.

Kaynak: Azerbaycan Nakliye Firmaları

İletisim: [email protected]