Uzun yıllar boyunca yaptığı televizyonculuktan sonra Star Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini de üstlenen Nazlı Çelik’in babası hayatını kaybetti.

Uzun yıllardan bu yana mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşen Yücel Çelik, ünlü spiker Nazlı Çelik’in hayatında çok özel bir konumda bulunuyordu. Kendisiyle ilgili yapılan bazı röportajlarda konunun bir şekilde babasına gelmesine şahit olduğumuz Nazlı Çelik, bir seferinde de babası sayesinde güçlü bir kadın olarak görevini yapabildiğini söylemiş ve herkesi duygulandırmıştı.

Nazlı Çelik zaman zaman da sosyal medya hesaplarından ailesiyle ilgili fotoğraflar paylaşmasıyla biliniyordu. Bir keresinde anne ve babasıyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan güzel spiker, bu ikilinin birbirine çok yakıştığını ve iyiki kendisinin yanında olduğunu belirtmişti.

Kanser İlk Defa 19 Yıl Önce Kendisini Gösterdi

Yücel Çelik’in yakalandığı kanser hastalığının ilk defa 2001 yılında kendisini gösterdiği ve geçen 19 yıllık süreç içerisinde farklı farklı organlara da sıçradığı öğrenildi. Bu süreçte tedavilerini almaya devam eden Yücel Çelik bunca yılın ardından kansere yenilmiş oldu.

Editör: TE Bilişim