Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020’de final heyecanı yaşandı. Survivor'da şampiyon kim oldu? Cemal Can mı Barış mı? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı?

Survivor 22 yarışmacıyla başladığı yeni sezonda sona gelindi. Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan yarışmalar ve elemeler sonucunda final günü geldi çattı. Son olarak Elif’in elenmesiyle yarı final öncesinde Cemal Can, Yasin, Berkan ve Barış kaldı. Berkan’ın da elenmesi sonrasında yarı finale Cemal Can, Barış ve Yasin kaldı.

Yarışmacılar Acun Ilıcalı ile birlikte uçakla İstanbul’a büyük finale geldi. Büyük finalin ilk gününde yapılan oylama sonrasında Yasin en az oyu alarak elenen isim oldu ve Finale Cemal Can ve Barış kaldı. 
İstanbul Galataport’ta yapılan büyük finale bütün yarışmacılar ve Cemal Can ile Barış’ın aileleri katıldı. 

Acun Ilıcalı son söz olarak Cemal Can’a söz verdi. Cemal Can, “Bu hikayenin içinde olmaktan çok mutlu oldum. Elimden geleni yapım. Sporcu olmadan milli sporcularla yarıştım. Hepimiz için hayırlı olmasını diledim. Burada çok güzel dostluklar edindim. Sonuç ne olursa olsun benim için hayırlı olacak. Ben elimden geleni yaptım. Bundan sonra takdir halkın” dedi.

Barış ise, “İçim çok rahat. Kurduğum hayallerin peşinden gittim. Survivor’a geldiğim ilk gün başardığım bir şeyler vardı. Şuanda buradayım ve benim kadar hak eden biriyle birlikte. Hayatımızda göremeyeceğimiz bir çok şeyi Survivor’da gördüm. Elimden gelini yaptım. Yapabileceklerim bu kadardı. Ailem için yarıştım. Şimdi burada çok daha büyük bir ailem var. Kazanıp kız kardeşime kupayı vermek istiyorum. Her şeyden önce isteğim iyi bir abi olabilmek” dedi.

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can oldu.