Ev sahibi olmak isteyen fakat bir türlü para biriktiremeyen kişilere ve ailelere yönelik sizleri tasarrufla ev sahibi yapılmasıdır. Başta orta ve dar gelirli vatandaşlar olmak üzere insanlara doğru zamanda, doğru yerde doğru tasarruf yöntemleri ile ev sahibi nasıl olunur onu gösteriyoruz. Bu sayede en uygun ve masrafsız şekilde insanların ev sahibi olmalarını sağlıyoruz. Birevim firmasının bir alt markası olarak hizmet sunan tasarrufla  ev sahibi olma vatandaşlarımıza ev sahibi olmaları için mükemmel çözümler sunmaktadır. Birevim firmasının tüm alt birimleri gibi bizde ev almayı düşünen farklı kesimlerden insanlara ihtiyaçlarını karşılama noktasında birçok farklı alternatifler sunuyoruz.

Tasarrufla Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Bu sistemde insanlar hiçbir şekilde faiz ya da vade farkı ödemezler. Banka faizinden bıkmış ya da inancı gereği faize bulaşmak istemeyen kişiler için en ideal ev alma yöntemidir. Sistem vatandaşlardan kesinlikle peşinat şartı istememektedir. Tüm Türkiye’de geçerli olan tasarruf yöntemiyle ev alarak, evinizi taksitli ev alma işlemlerinden çok daha ucuza mal edebilirsiniz. Tasarruf yöntemleri kendi içerisinde 3 gruba ayrılmaktadır. Şimdi maddeler halinde bu üç yöntemi inceleyelim.

  • İlk yöntem olan sıra tespitli tasarruf modeli ile evinizi alacağınız zamanı, noter huzurunda yapılacak olan sıra tespit işlemiyle belirlemektesiniz. İsterseniz hiç peşinat ödemeyebilirsiniz. Sıra tespit yöntemi ile kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz.
  • İkinci yöntem ise serbest planlı tasarruf yöntemidir. Bu yöntemde ise evinizi alacağınız tarihi ödemelerinizin durumuna göre kendiniz belirlemektesiniz. Bu yöntemde bütçenize göre olduğu için her şey sizin elinizdedir.
  • Üçüncü model ise konut değer endeksli tasarruf yöntemidir. Bu yöntem ile paranızı teslim alacağınız zaman geldiğinde konutunuzun değeri korunmuş olmaktadır. Tasarruf yaparak ev almak için seçeceğiniz bu modelde, ev alacağınız tarih noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenmektedir.

Tasarruf Planları İle Ev Sahibi Olmanın Avantajları

  • Faiz ödemeden ev sahibi olabilirsiniz,
  • Bankalara evin değerinin iki katını ödemek zorunda kalmazsınız,
  • Hayalinizdeki eve hiçbir fark ödemeden sahip olabilirsiniz,
  • Tasarruf yaparak kısa sürede evinize kavuşabilirsiniz,
  • Peşinatsız bir şekilde taksitle ev sahibi olabilirsiniz.