Genel başkan İsmail Şatıroğlu önderliğinde görevlendirdiği Trabzon Dernekler Federasyonu Gençlik Kollarını ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı, bot, mont, kıyafet, kaşkol ve eldiven paketleri ile mutlu etti.

Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde bulunan Atatürk ilköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi çocuklara hediyelerini TDF genel saymanı İbrahim Akın, TDF Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Usta, TDF Gençlik Kolları Yön. Kur. Üyesi Hakan İlhan ve İbrahim E. Saral ile dağıtımı yapıldı.

Okul müdürü Zeynep Kılıç yaptığı açıklama da genel merkezi İstanbul'da olan federasyonumuza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz diyerek bu hayırlar ile çocuklarımızı nasıl mutlu ettiklerini yüzlerindeki o tebessümden anlıyoruz dedi.

Genel Başkan İsmail Şatıroğlu ise biz Trabzon Dernekler Federasyonu olarak yardımlarımıza son hız devam edeceğiz ve ihtiyaç sahibi herkese elimizden geldiği kadar yetişeceğiz dedi. Genel sayman İbrahim Akın'da biz Trabzonluların sesiyiz ve onları gururla temsil etmek bizim için çok önemli dedi. Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Usta ise genel başkanımızın bizlere bu güzelliği yaşattığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz diyerek bizler ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimizin yanında olacağız dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Editör: TE Bilişim