Dilek Altuncu Trabzon ve Trabzonspor sevdası ile yaşıyordu. Trabzon'un adının geçtiği heryerde olmaya çalışan Altuncu son bir buçuk yıldır yakalandığı hastalık ile mücadele veriyordu. Bugün kaldırıldığı hastane'de yaşam savaşını kaybederek vefat etti.

Trabzon Dernekleri Federasyonundaki ekip arkadaşları gelen bu acı haber ile yıkıldı. Bulunduğu dönemde beraber görev alan arkadaşları Dilek hayata bağlı güler yüzlü ve özellikle Trabzon sevdalısı bir arkadaşımızdı vefat haberi bizleri yıktı dediler.

TDF Kadın Kolları Genel Sekreteri Meryem Gencal merhume Dilek Altuncu için o bizim canımızdı, neşe kaynağımızdı Dileğin ölüm haberi beni çok yaraladı diyerek merhumeye rahmet ailesine başsağlığı diliyorum dedi.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Genel Sekreteri Tuğçe Sekmen’de haberi alır almaz boğazıma kelimeler düğümlendi. Dilek çok genç ve mutluluk doluydu onun yaşam savaşını kaybetmesi beni derinden etkiledi diyerek ailesine sabırlar diledi.

Dilek Altuncu'nun cenazesi Cuma günü ikindi namazına müteakiben Trabzon'un Of ilçesi Bölümlü beldesinde aile kabristanlığına defnedilecek

Bizlerde HaberTS Ekibi olarak merhumeye rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu