Faydalı bitkiler genellikle çay veya toz formuna getirilip insanların beğenisine sunulur. Bunun nedeni tüketimini kolaylaştırmak, zaman zaman da tadı olmayan yararlı ürünleri son kullanıcıyı en az rahatsız edecek şekilde onlara sunmaktır.

Teff Tohumlu Çay nasıl yapılır?

Taf ya da khakshir olarak da bilinir ve kuzey etiyopya’da bulunan ve her yıl yalnızca bir kere çıkan tohumu ile aslında eşsiz bir lezzetin kaynağının nereden geldiğini de göstermektedir.

Birçok ülkede ekimi yapılan Teff, ABD başta olmak üzere Kanada bölgesinde de yetişmektedir.

Teff Tohumlu Çay Nasıl Kullanılır?

Teff tohumlu çay, kahvaltıdan 30 dakika önce tüketilirse en iyi verim sağlanır. Tüketmeden önce sıcak suyun içine bir poşet teff tohumlu çay atmanız yeterlidir. Ardından yavaşça karıştırınız. Karıştırdıktan sonra çayı 10 dakika dinlenmeye bırakınız. Bu çayın etkisini ve tadını güzelleştirecektir.

Çay, içine posalarını da bırakacaktır. Bu posalarda müthiş bir fayda olduğu için posaları içmeyi unutmayınız.

İftar vakti içecekseniz nasıl kullanılmalı?

İftardan önce hazırladığınız teff tohumlu çayı, iftar sonrası birkaç yudum normal su içtikten sonra, yudumlamaya başlayabilirsiniz.

1 paketi yaklaşık olarak 30 gün boyunca kullanılabilmektedir.

Resmi web sitesi aracılığıyla online sipariş vermek mümkündür ve bu web sitesi aracılığıyla resmi telefon numaralarını da öğrenerek teff tohumlu çaya nasıl ulaşacağınızı, aklınızdaki soruları rahatlıkla sorabilirsiniz.

Teff, bir bitki çayıdır.

7/24 satış ve destek hattı : 0850 532 8727

Editör: TE Bilişim