Twitter, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın fotoğrafını kullanan 'Mehmet Kemal Ağar' isimli hesabı askıya aldı.

Hesabın göbek adı 'Kemal' olan ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ağır ithamlarda bulunduğu Mehmet Ağar'a ait olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. 

Mehmet Kemal Ağar adlı hesaptan daha önce yapılan iki paylaşım, yine Sedat Peker'in videolarında ağır iddialarla suçlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ile Jandarma Genel Komutanlığı'na kutlama içeriyor.

İki paylaşım şöyle:

  

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgüt lideri Sedat Peker, geçen hafta sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar ile hem eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı hem de oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ı hedef almıştı.

Peker, yayınladığı ilk videoyu "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı.

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Ağar ailesine yönelik suçlamalarına yenilerini eklemişti.

Mehmet Ağar da Peker'in kendisine ve oğlu Tolga Ağar'a yönelik iddiaları ile ilgili "Devlet hizmetinden ayrılalı 25 yıl, siyaseti bırakalı da 15 yıl oldu. Dokunulmazlığım yok. Devlet, benimle ilgili istediği araştırmayı istediği zaman yapar. Bunun için herhangi bir engel yok" açıklaması da bulunmuştu.