Üç kız kardeş dizisi Kanal D’de yayınlanan drama türünde bir dizidir. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı zamandan beri izleyici kitlesinin oldukça dikkatini çeken sürükleyici bir dizidir. Salı günleri yayınlanmaktadır. Ancak Salı günü herhangi bir sebeple televizyon karşısına geçemediyseniz internetten de kaçırdığınız bölümü rahatlıkla izleyebilirsiniz. Arama motorlarına Üç Kız Kardeş son bölüm izle yazarak kaçırdığınız son bölümü izleyebilirsiniz.

Üç Kız Kardeş Konusu

Dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını da Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu yapmaktadır. Dizi oldukça ilgi çekmektedir çünkü bir kitap uyarlamasıdır. İclal Aydın’ın aynı isimdeki romanından hareketle çekilmiştir. Kitap yayımlandığı tarihten itibaren satış rekorları kırarak oldukça ilgi toplamıştır. Böyle bir kitabın dizisi de elbette ki aynı ilgiyi toplamaktadır.

Temelde Üç Kız Kardeş konusu; Türkan, Dönüş ve Derya ismindeki üç kız kardeşin hayat hikayesini anlatmaktadır. Üç kız kardeş de farklı kişisel ve fiziksel özellikleriyle yaşadığı yerdeki halkın dikkatini çekmektedir. Birinin dillere destan bir güzelliği, diğerinin asil bir duruşu, bir diğerinin ise tıpkı bir okyanus kadar hırçın, delidolu davranışlarıyla bir arada bağlılıkla yaşayan üç kız kardeşin mutluluğuna Türkan’ın evlenmesiyle gölge düşmektedir.

Bununla da kalmayarak diğer kardeşlerin de akıllarına gelmeyecek talihsizlikler başlarına gelerek mutlulukları eski günlerde kalacaktır. Anne ve babalarıyla mutlu mesut yaşarken hayatlarının bir şekilde tersine döndüğü bu dizide karakterlerle birlikte bazen mutluluğu bazen üzüntüyü bazense aşkı sonuna kadar yaşayacağız. Üç kız kardeşin hikayesini her Salı Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz.

Üç Kız Kardeş Oyuncuları Kimlerdir?

Dizide çok çeşitli karakterler bulunsa da başrol olarak Üç Kız Kardeş oyuncuları şu şekildedir:

  • İclal Aydın: Nesrin karakterini oynamaktadır.
  • Reha Özcan: Sadık karakterini canlandırmaktadır.
  • Berker Güven: Somer karakterine hayat vermektedir.
  • Özgü Kaya: Türkan karakterini oynamaktadır.
  • Almila Ada: Dönüş Karakterini canlandırmaktadır.
  • Melisa Berberoğlu: Derya karakterine hayat vermektedir.
  • Veda Yurtsever: Rüçhan karakterini canlandırmaktadır.

Üç Kız Kardeş son bölüm izle platformu vasıtasıyla bu güzel diziyi ev konforunda takip etmeniz mümkün olacaktır.

Vizyona son giren tüm dizileri izlemek için; https://tvdiziler.org