Özel anları unutulmaz yapan hediyeler daima hatırlanır. Sevdiklerini mutlu etmek ve anını özelleştirmek isteyen birçok kişi özel bir hediye satın almak ister. Bu hediyeler pırlanta, altın kolye veya bir yüzük olabilir. Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe adından söz ettiren Lizay Pırlanta sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz ve anınıza değer katmanız için ideal ve şık bir tercih olacaktır.

Lizay Pırlanta ile Anınızı Özelleştirin

Küçüklüğünden beri mücevher ve kuyumculuk sektörüne ilgi duyan başkanın 2007 yılında ilk Lizay mağazasını açmasıyla başlayan adımlar bugün sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz değerli mücevherlere ev sahipliği yapıyor. Kurumsal manada ilerlemenin ekip çalışmasından geçtiğini önemseyen bir bakış açısıyla hareket eden şirket, benzersiz mücevher ürünlerini Türkiye'nin birçok yerinde açmış olduğu mağazalarda müşterilerinin beğenisine sunuyor. Ulusal bir marka olmayı başaran şirket, İstanbul, Bursa, Adapazarı, İzmir, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ, Ordu, Erzurum, Rize, Kahramanmaraş illerinde açmış olduğu 250 farklı şubesinde hizmet veriyor. Yenilikçilik temelinde hareket eden Lizay Pırlanta şirketi, yüzük, kolye, bileklik, küpe, altın ve pırlanta setleri ve özel tasarımları ile özel anlarınıza eşlik etmeyi bekliyor.

Lizay Pırlanta Hizmet Detayları

Bileklik, küpe, takı setleri, tektaş yüzük gibi birbirinden farklı ve gösterişli, sade ve klasik, modern ve eşsiz değerli mücevherleri bulabileceğiniz Lizay Pırlanta adresinde ücretsiz kargo ile gönderim yapıldığı gibi kargonuz teslim edilinceye kadar şirket güvencesi kapsamındadır. Aynı zamanda satın alınan tüm ürünlerde ömür boyu bakım hizmeti ve pırlanta ürünlerinde ücretsiz değişim fırsatı veriyorlar. Hem güvenli alışveriş hem de zarif hediye paketleri içerisinde notuyla birlikte gönderilen siparişler ürün sertifikasıyla beraber gönderiliyor.

Şık Hediyeler İçin Lizaypirlanta.com

Özel günlerinizi renklendirmek, unutulmaz anılar biriktirmek ve sevdiklerinize şık bir hediye vermek istiyorsanız siz de Lizay Pırlanta adresini tercih edebilirsiniz. Unutulmaz anlar için Lizay Pırlanta adresini ziyaret ederek tarzınıza ve zevkinize uygun ürünü seçebilir, sevdiklerinize yakışacağını düşündüğünüz hediyeyi güvenli, sertifikalı ve garantili bir şekilde temin edebilirsiniz.