Villa kapısı, bu lüks konut tipinin güvenliğinde ve konforunda kilit rol üstlenir. Dayanıklı bir yapıya ve modern teknolojilere sahip olan bu kapı modelleri, genelde çelikten imâl edilir.

Özellikleri, ölçüleri, mekanizmaları, kilit sistemleri ve renkleri doğrultusunda farklılaşan villa kapısı çeşitleri, şık ve ergonomik tasarımıyla yaşam alanlarının değerini artırır.

Bu alandaki ihtiyaçların çözüm noktası olan Pivot Çelik Kapı, Avrupa standartlarına uygun nitelikli ürünleriyle beklentileri karşılar. Titiz işçiliğini bütün hizmetlerinde ortaya koyan Pivot Çelik Kapı, taleplere göre özel üretim de gerçekleştirir.

Villa Kapısı Nasıl Olmalı?

Kapı; eviniz, -dolayısıyla güvenliğiniz ve konforunuz- için yapacağınız en önemli yatırımların başında gelir. Doğru bir villa kapısı tercih edebilmek için şu kriterleri aramalısınız:

  • İç aksamı çelikten oluşmalı.
  • Montaj yapılacak alanın ölçülerine uygunluk sağlamalı.
  • Parmak izi tanıma ve benzeri teknolojilerle sorunsuz çalışabilmeli.
  • Dış faktörlere karşı yüksek dayanıklılık, ayrıca ses ve ısı yalıtımı sunmalı.
  • Gelişmiş bir kilit sistemi bulunmalı.

En Güzel Villa Kapısı Çeşitleri

Modeller kapıların tasarımına ve özelliklerine göre birbirinden ayrılır. Dürbün, panjur, alarm ve benzeri detaylarla zenginleştirilen villa kapı modelleri en çok ilgi gören ürünler arasındadır.

Öte yandan 3 boyutlu, ahşap veya camlı villa kapısı gibi çeşitlere de rastlamak mümkündür. Dış cephe villa kapıları ise; bahçe kapısı, giriş kapısı, villa garaj kapısı vb. olarak değişkenlik gösterir.

En Uygun Villa Kapısı Fiyatları

Bu kapı modellerinde fiyatlandırma temel olarak şu faktörlere göre değişir:

  • Kapı modeli
  • Yapısında kullanılan malzemeler, bunların oranı ve kalitesi
  • Kapı bünyesindeki mekanizmalar ve ekstra güvenlik önlemleri
  • Kapının büyüklüğü, genişliği ve kalınlığı
  • Standart bir model mi yoksa özel tasarım mı olduğu

Hazır villa kapı modelleri standart ölçülerde üretilir. Bunların maliyeti daha düşüktür. Fakat her evin veya odanın girişine uyum sağlayamazlar.

Özel villa kapıları ise, kullanılacağı alanın ölçüleri dikkate alarak tasarlanır. Bu nedenle hem fonksiyonellik hem de görünüm bakımından herhangi bir olumsuzluk yaşatmaz.

Uygun maliyete kaliteli hizmet almak isteyenlerin tercihi olan Pivot Çelik Kapı, yenilikçi çözümleriyle gereksinimlere yanıt verir. Keşif, nakliye ve montaj hizmetleri de sunan firma, villa kapısı sektöründeki başarısını nitelikli hizmetlerine borçludur.

Editör: TE Bilişim