Volkswagen'in hafif ticari araç modeli Caddy için geri sayım başladı. Caddy Türkiye fiyatı ne kadar?

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'a ait hafif ticari araç serisi Caddy'nin yeni serisi üretildi. Caddy 2021 modelinde hangi özellikler bulunuyor? Türkiye'ye ne zaman gelecek, Türkiye satış fiyatı ne kadar?

VW'den gelen yeni habere göre; serinin son modeli yani beşinci nesil Caddy araçlar, Ocak ayı sonuna doğru Türkiye'ye geliyor. Binek araçların üretildiği VW MQB platformunda üretilen Caddy, serinin ilk hafif ticari araç modeli. Life, Impression ve Style olmak üzere üç farklı donanım paketi ile galerilerde yerini alacak.

Yeni Caddy'de 6.5 inç ila 8.25 inç arasında değişen multimedya sistemleri ve dijital ön konsol standart olarak geliyor.

Panoramik cam tavan, yeni arka süspansiyon, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ergoComfort koltuklar gibi yeni özellikler söz konusu...

Motor Seçenekleri

Caddy Türkiye'ye 120 beygir güç ve 320 Nm tork güç seçenekleri ile geliyor. Türkiye'de 2.0 lt dizel motorla satın alınabilecek. Yeni Caddy araçlarda sürüş destek sistemleri de yenilenmiş durumda.

Bu özellikler:

Şerit Takip Asistanı, eCall, Ön Bölge Asistanı, Geri Manevra Asistanı, Direksiyon Yardımcı Asistanı, Park Asistanı, Kör Nokta Uyarı ve Adaptif Hız Sabitleyici olarak belirtildi.

Volkswagen Caddy Türkiye Satış Fiyatı

Volkswagen Caddy 2021 Style: 279 bin 900 TL

Volkswagen Caddy 2021 Life: 241 bin 900 TL

Volkswagen Caddy 2021 Impression: 224 bin 900 TL

Volkswagen Caddy Cargo 2021: 172 bin 900 TL

Editör: TE Bilişim