Kanal D ekranlarında yayınlanan ve birçok izleyicisi bulunan Yargı son bölüm izle şeklinde internette arattığınızda bölümlerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir dizidir. İstanbul’da çekilen dizinin Senaryosunu Sema Ergenekon yazmakta Ali Bilgin ise yönetim kadrosunda yer almaktadır.

Psikolojik gerilim ve polisiye türünü seven insanların oldukça hoşuna gidecek olan dizi bu sezon insanların en çok ilgisini çeken diziler arasında yer almaktadır. Size de bu diziye bir şans vermenizi öneririz. İşte Yargı Dizisi konusunda en çok merak edilen sorulara yönelik yanıtlar!

Yargı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin başrollerinde Ilgaz rolüyle Kaan Urgancıoğlu, Ceylin rolünde ise Pınar Deniz yer almaktadır. Bu iki genç oyuncu adeta diziyi taşıyor desek abartmış olmayız. Onlara eşlik eden oyuncular Metin rolünde Hüseyin Avni Danyal, Yekta rolüyle Uğut Polat yer almaktadır. Birçok başarılı projede rol almış bu oyuncular dizide oynadıkları kişilikleri yansıtmakta oldukça başarılı olduklarından insanların diziye kilitlenmelerini sağlamaktadır. Sizde usta oyuncular sayesinde gerilimi damarlarınızda hissedeceksiniz. Yargı son bölüm izle platformları aracılığıyla bu diziyi takip edebilirsiniz.

Yargı Dizisini Nerden İzleyebilirsiniz?

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi Kanal D’de yayınlanmaktadır. İzlemek isterseniz Kanal D’nin kendi sitesi üzerinden izlemeniz mümkündür. Diziyi izleyip izlememek arasında kalan kişilerdenseniz video izleme siteleri üzerinde yayınlanan kısa videolara bakmanızı öneririz. Sizi oldukça etkileyecek sahnelerden sonra diziye hayran kalacağınıza eminiz. Yargı son bölüm izle platformlarından bu diziyi takip etmeniz mümkün olacaktır.

Yargı Dizisinin Konusu Nedir?

Yargı dizisi için her ne kadar esinlenme bir dizi olduğu söylense de senaristi ve yönetmeni bu dizinin orijinal olduğunu belirtmektedir. Dizide Ilgaz ve Ceylin isminde iki avukatın yolları bir cinayet vakasında kesişir. Daha sonra gözü pek iki savcı bu cinayetin peşine birlikte düşme kararı alırlar.

Bu noktadan sonra ikisinin de hayatı birbirinden etkilenerek değişir. Ilgaz dürüst ve kuralcı biriyken Ceylin ise sınır tanımazdır. Bu nedenle ikisinin arasında sık sık çatışmalar olur. Birlikte çıktıkları bu yolda gizemler çözüldükçe çok daha şaşırtıcı bilgiler ortaya çıkar.

Tüm vizyon dizileri için; https://www.trdiziizle.pw

Editör: TE Bilişim