Klima Yüz Felcine Sebep Olabilir

Abone Ol

Medicana Bursa Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Nurhan Şahinkaya, yaz sıcaklarının gelmesi ile birlikte vatandaşların klimalı ortamlarda daha sık bulunmaya başladığı ve daha fazla klimalı odalarda ve yerlerde uyumaya başladıklarına değindi:

Yüz felcine sebep olabilecek olan klimanın karşısında durulmaması uyarısında bulunan ve sıcak ortamdan ani olarak asla soğuk bir ortama girilmemesi, giriliyor ise klimanın hava üflemediği bölgenin tercih edilmesi uyarısında bulundu.

Açıklamalarında klimaların yüz felcine sebep olabildiği ve bunun tedavisinin çok daha zor olabildiği uyarısında bulundu.

Hemen Doktora Başvursunlar!

Medicana Bursa Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Nurhan Şahinkaya, vatandaşların eğer ki yüz bölgesinde bariz bir kayma ve şekil sorunu görmeleri durumunda hemen doktora başvurmaları uyarısında bulundu. Nöroloji doktorunun bu sorunu anlayabilecek ve yüz felci tedavisini yapabilecek olduğu açıklamasını yapan Şahinkaya, geç kalınırsa yüz felcinin daha kötü sonuçlara sebep olabileceği uyarısında bulundu.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }