Hacısalihoğlu'ndan Onur Açıklaması

Abone Ol

Trabzonspor'da Göztepe mağlubiyetinin yankıları devam ederken kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'dan Onur Kıvrak açıklaması geldi. 

Göztepe mücadelesinde büyük bir hata yaparak takımın 2-0 geriye düşmesinde etkin rol oynayan Onur Kıvrak'a teknik direktör Ünal Karaman'ın ardından asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu 'da sahip çıktı. 

Onur Kıvrak ile ilgili açıklama yapan Hacısalihoğlu " Dün şanssız ,formsuz kötü bir maç çıkardı. Kaybedilen 3 puan,yitirilen umutlar sonucu yaşanan bir hüsran. Ancak unutulmamalıki,bir taraftar olarak bu kulüpte yıllardır birlikte olduğumuz, birçok mutluluğumuzun kahramanı olan ,ekonomik konularda sürekli özverili davranışlar sergileyen ve bu takımın her zaman önünde olan bir kardeşimizi böyle kolay infaz etmeyin. O bu kulübün hep onuru olmuştur,öyle de kalmalıdır.." dedi. 

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }