Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek şöhretler karması turnuvası istişare toplantısına katıldı.

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından 3. kez düzenlenecek olan şöhretler karması turnuvasının bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda futbola gönül vermiş efsane isimlerle bir araya geldi. Bozüyük’te uzun yıllar futbola gönül vermiş, Ahmet Pamuk, Kemal Tiritoglu ve Mehmet Sunal ile buluşan Bakıcı, turnuva öncesinde fikir alışverişinde bulundu. Geçmişte uzun yıllar futbol oynamış isimlerin onurlandırılması için turnuvanın çok önemli olduğu belirten Başkan Bakıcı, turnuvanın geç kalmış bir jübile olduğunu vurguladı.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya turnuvaya göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden futbolun efsane isimleri, bu tür etkinliklerin diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini belirtti.
Kaynak: iha