Günlük hayatınızda kullanılacak olan iç çamaşırlarının özensiz seçimi sizi rahatsız eder ve kendinize olan güveni dahi sınırlandırabilir. Seçimler yapılırken en az gömlek, pantolon, kazak tercihleri kadar önem verilmesi gereklidir. Bunun farkında olan Jasmine Push Up sütyen modellerinde gerek kesim olarak gerekse modellerde birçok alternatifi sunmaktadır. Feminen, spor, dikişsiz vs..

Sütyen takımları ve sütyen kadın iç giyiminde önemli bir yere sahiptir. Şık ve güzel görünmenin ana prensibi doğru beden ölçüleri ve ihtiyaca uygun sütyen belirlenmektir. İhtiyaca göre sütyen modelleri desteksiz, destekli, askısız ve toparlayıcı askılı şekilde ayrılmaktadır. Öne çıkan modeller arasında ise ortası üçgen, şişirme, likralı, balenli, sırtı şeffaf bantlı, dantelli, fiyonklu, emzirme sütyenleri ve kelebek sütyen yer alır. Beden olarak sütyenler, 75-B’den başlayıp 120-B’ye kadar uzanmaktadır.

Esnek ve pamuklu iç giyim modelleri ile Jasmine Push Up sütyen modelleri 7’den 70’e her kesime hitap etmekte. Özellikle de hassas cilt tipine sahip olan kişilerin sütyen seçimlerinde lastikli ve naylon modellerden uzak durmasında fayda var. Son zamanlarda açık mavi sütyen seçeneği renkli ve enerjik deseni ile ilgi görüyor. Jasmine Push Up kadın iç giyim sektöründe yükselen bir trend. Birbirinden eğlenceli ve renkli tasarımların buluştuğu iç giyim ürünleri sektöre yeni bir soluk getiriyor. İç giyim ürünlerinde yer alan bütün seçenekleriyle Jasmine Push Up’a özel fırsatlar sizi bekliyor. Sizi olduğunuzdan daha güzel görünmenize yardımcı olacak Jasmine Push Up Sütyen Açık Mavi ürünü sepete eklemeyi unutmayın.