• DOLAR 32,50 %0.13
  • EURO 34,75 %0.04
  • ALTIN 2.490,32 %1.14
  • BİST100 9.495 %-0.37
  • BITCOIN 63.800 %3.33
  • ETHERIUM 3.080 %3.15
30°

Fenerbahçe Haberleri

fenerbahçe haberleri ve güncel fenerbahçe gelişmeleri, fenerbahçe ile ilgili tüm video, fenerbahçe fotoğrafları ve fenerbahçe haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


FUTBOL

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkması ve karşılaşmadan çekilmesi dış basında büyük yankı uyandırdı.

FUTBOL

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, kadın voleybol takımının maçından sonra sarı-kırmızılı bir taraftarın 14 yaşındaki kızıyla saldırıya uğradığını ve kulüp...

TRABZONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezaya yaptığı itirazı değerlendirdi.

TRABZONSPOR

PFDK'nın Fenerbahçeli futbolcular için yaptığı sevkler gündem olurken Trabzonspor sonrası Galatasaray'dan da konu ile ilgili açıklama geldi.

TRABZONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı.

TRABZONSPOR

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olayların yankıları devam ederken ortaya dikkat çeken bir iddia geldi.

FUTBOL

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, 2 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu'nda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a katılma çağrısında bulundu.

FUTBOL

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylara karışan 5 taraftarın tutuklanma kararına yapılan itiraz reddedildi.

FUTBOL

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi sonrası, Osayi-Samuel'in açıklamalarına Trabzon Emniyeti yanıt verdi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor.

FUTBOL

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçından sonra gelişen olaylarda dikkat çeken Nijeryalı sağ bek Bright Osayi-Samuel şu açıklamada bulundu.

TRABZONSPOR

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde, 3-2 kazanılan Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylardaki hareketleriyle gündem olmuştu. Hollandalı stoperin, yerde yatan Bordo-Mavili taraftara tekme...