Her hafta üzerine koyarak takıma kazanma alışkanlığını kazandıran Abdullah hocayı tebrik edelim. Trabzonspor ne oynadığı belli olmayan bir takımdan ne yapacak olduğu belli olmayan bir takım haline geldi. 

    Yeni transfer Berat Özdemir övgüyü hak edecek bir mücadele ortaya koydu, sanki sezon başından beri Trabzonspor da oynuyormuş gibi hatasıza yakın bir performans sergiledi. Berat'ı bu karşılaşmada Trabzonspor dan alıp Gençlerbirliği ne koyalım maç içindeki dengeler çok net değişirdi. Trabzonspor forvet hattında sıkıntı yaşayan takım, Djaniny ni ben burdayım dercesine organizasyonu müthiş olan attığı gol ile takımını öne geçirdi. Pereira nın yerini alan Serkan Asan'ın gösterdiği çaba çok değerliydi, Trabzonspor'un attığı iki golde de Serkan' ın kazandığı topun devamında geldi. 

Hosseini' nin Gençlerbirliği nin kazandığı penaltı öncesi rakip oyuncuya yaptığı asist nasıl izah edilir bilemiyorum. Nwakaeme nin performansında bir kaç maçtır bir durgunluk var ancak ikinci goldeki Ekuban a yaptığı ayağa pas şeklindeki asisti alkışı hak ediyor. 

Şimdi gelelim maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu' na, inanılmaz hatalı kararlar verdiği bir maç yönetti. Trabzonspor' un galip gelmesi hatalarının görülmesini bir nevi engelledi. 

  Dk. 30 Soner'in Abdulkadir Parmak' a yaptığı hareket sarı kart ve faul dü, daha önce Sarı kartı olan Soner'in ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi gerekirdi ne kartı verdi ne de faulü. 

  Dk. 44 Sefa Yılmaz'ın Serkan Asan' a yaptığı hareket sarı kart ve faul dü, ne kartı verdi ne de faulü. 

  Dk. 47 Daha önce sarı kart göstermediği Sefa Yılmaz'ın Ekuban a yaptığı hareket faul ve sarı kart, ne faulü verdi ne de kartı. 

Ömürcan'ın ceza sahası içinde Marlon' a yaptığı hareket net penaltı. Ömürcan'ın topa teması hiç yok direk Marlon' a hareketi var. Diyelim hakem görmedi peki Var daki hakemler beden çağırmadı o da kocaman soru işareti. 

Gençlerbirliği' nin kazandığı penaltı öncesi Edgar ' a yapılan müdahale faul gerektiriyordu, bu pozisyonda es geçildi. 

Son dakikadaki Kamil Ahmet'in sarı kart gördüğü pozisyon inanılmazdı. Ceza sahası dışındaki Omuz omuza olan mücadeleye nasıl faul verilir, Mustafa Öğretmenoğlu na soruyorum ; peki ya o pozisyon ceza sahası içinde olsaydı penaltı mı verecektin.