Ayrıca kulübün altyapısından yetişen ve profesyonel imza atan Mert Miraç Altıntaş ve Cihat Çakmak da  3.Lig ekibi Yomraspor’da kiralık olarak forma giyiyor.

Kulübün Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Akın Çelik, Altyapı çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade etti.

Bu sezon başta BAL Ligi takımları olmak üzere 3.Lig takımlarına da Altyapıdan oyuncu verdiklerini ifade eden Çelik, “Altyapımızdan yetişen 18 oyuncumuzu 3.Lig ve BAL Ligi takımlarına kiralık olarak gönderdik. Bu oyuncularımızı hem Bölgemizin takımlarına destek amaçlı hem de kendilerini geliştirmeleri için kiralık olarak gönderdik” dedi.

Kulübün profesyonel oyuncuları Cihat Çakmak ve Mert Miraç Altıntaş’ın 3.Lig ekibi Yomraspor’da kiralık forma giydiğini söyleyen Çelik, “Yunus Emre Birinci, Eray Mandıralı, Emre Aksu, Doğukan Bülbül, Barış Küçük ve Mahmut Emre Özdemir’i Tonya Doğanspor’a kiraladık. Yine Miraç Kocaman, Hakkı Can Şafak, Murat Ünlüer ile Efe Anıl Selcik de Çarşıbaşı Belediyespor’a kiralık verdiğimiz oyuncular. Oğuzhan Şener, Yasin Dölekli Akçaabat Sebatspor, Emirkan Aydın, Samet Onur Cinemre Erdoğduspor, Eren Makul Bahçecikspor ve Yusuf Altınışık da Bolvadin Belediyespor’a kiralandı” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim