ŞANLIURFASPOR MAÇINI HEDEF GÖSTERDİ!

Hekimoğlu Trabzon'da projelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kadir Kantekin açıklamalarda bulundu.

Bu sezona şampiyonluk hedefi ile başladıklarını ifade eden Kantekin, “En büyük şanssızlığımız Manisa gibi bir takımla aynı gruba düşmek oldu. Manisa’nın iyi bir kadrosu var. Bütçe olarak da bizden üstünler. Hedefimiz şampiyonluktu. Ama Bazı aksilikler oldu. İstenilen sonuçları alamadık. Sonrasında teknik direktör değişiklikleri yaptık. İnşallah Bayram Toysal hocamızla beraber daha iyi bir yola gireceğiz. İyi sonuçlar alacağımızdan eminiz. Şanlıurfaspor maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimizden eminiz” dedi.

Takımın genel olarak iyi gittiğini de söyleyen Kantekin, “Özellikle başkanımız Celil Hekimoğlu’nun bu takıma büyük emekleri var. Biz de yönetim olarak takımımıza tam destek veriyoruz. Her antrenmanlarına gidip onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Play-Off’lardan başarılı sonuçlar alıp hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşarak 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SALİH KAVRAZLI NEDEN OYNATILMIYOR?

Trabzonspor’dan transfer edilen oyuncular hakkında da konuşan Kantekin şu ifadeleri kullandı: “Özellikle Trabzonspor’dan aldığımız oyuncularla ilgili çok sorular geliyor. Salih’i neden oynatmıyorsunuz diye. Salih 1.5 yıldır futbol oynamamış. Şuanda da bir sakatlığı var. Tam olarak hazır değil. Hazır olduğu zaman hocamız zaten ona şans verecektir. Salih iyi bir oyuncu. Biz de onu burada en iyi şekilde hazırlayıp oynatıp Trabzonspor’a güçlü göndermek istiyoruz. Bizim de amacımız bu”