Hekimoğlu Trabzon teknik direktörü Osman Özköylü kulübün medya merkezimine açıklamalarda bulunurken şu ifadeler kullandıldı;

1.Lig ayarında kadroya sahibiz

Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörümüz Osman Özköylü, hem 52 Orduspor hem de önümüzdeki hafta oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçıyla ilgili medya merkezimize değerlendirmelerde bulundu. Hacettepe maçını tribünde izlediğini ve oyuncuları ile maçtan önce görüşme yaptığını ifade eden Osman Özköylü şu ifadeleri kullandı: “Onlara oyunla ilgili düzenle alakalı notlar verdim. Takımımız buna istinaden doğru geri dönüş yaptı. Bu reaksiyonun verilmesi bizim için değerliydi. Kupa maçıyla birlikte takımımız yoğun bir periyot içinde oldu” 

Takımın durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Özköylü, “Özellikle hoca değişikliği geçirmiş. Önceki süreçte alınan sonuçların olumsuzluğu, hem kafa olarak hem motivasyon olarak biraz aşağıya düşmelerine sebep olmuştu. Ama tabi bizim gelişimizden sonra gözle görülür bir enerji artışı oldu. Tekrar işlerine olan bakış açısının değiştiğini gördük. Bu da bizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

52 Orduspor ve Zonguldak Kömürspor maçlarını da değerlendiren Özköylü şu ifadeleri kullandı: “52 Orduspor maçı hem saha zemini ağır, hem genç hem de mücadele eden bir takım olmasına rağmen oyunun büyük bölümünde üstün olan taraftık. Yeni yeni oturan bir sistem var. Oyun felsefemizin sahaya oturması yerleşmesi için zamana ihtiyacımız var. Ama oyuncuların bize verdiği reaksiyon takdire şayandı. Hem Hacettepe hem de 52 Orduspor maçından sahadaki mücadeleden memnunum. Galibiyet her zaman takıma artı motivasyon getirip, özgüveni artırır”

“Önümüzdeki bir Zonguldak maçı var. Bu maçla birlikte ligde kaybetmeden yolumuza devam etme yolunda önemli bir maç oynayacağız. Kolay gol yiyen ve kolay kaybeden bir takım değiller. Biz sahadaki istek coşku ve oyunumuzla kazanmak istiyoruz. oyuncularımın da gereken sonucu alacaklarından eminim. İyi bir takımız. Her geçen gün daha iyi olacağız. Bu geçiş sürecinde alınacak her galibiyet bizim adımıza çok iyi olacaktır.”

“Takımımızın kadrosu 1.Lig’de çok rahat oynayabilecek durumda. İstediğimiz sonuçları alıp istediğimiz seviyeye ulaştıktan sonra ligin sonunda bu işi göğüsleyebilecek bir takıma sahibiz. Enerjimizin yüksekliği oyuncularımıza yansıyacaktır. Maçlarda ve antrenmanlardaki oyuncularım istekleri arzuları bizleri mutlu ediyor. Çok daha iyi olacağız. Almamız gereken bir yol var. Elimizdeki malzeme çok kaliteli. Doğru şekilde kullanıp, sezon sonu hedeflediğimiz 1.lige yükselme hedefimize ulaşmak için tüm çabamızla gayret göstereceğiz”

Editör: TE Bilişim