Geçtiğimiz hafta Erzurumspor karşılaşmasında yapılan hatalardan hiç ders alınmamış, Antalyaspor karşılaşmaya hem kontrollü hemde hızlı başladı.  Ilk 20 dakika oyun kontrolü tamamen Antalyaspor kontrolündeydi , Doukara elini kolunu sallayarak topu aldı götürdü uzaktan köşeye vurdu . Antalyaspor u öne geçiren bu gol Trabzonsporu biraz kendine getirdi. Rodellage her zaman ki gibi yine hareketli ve etkili ancak bir o kadar da şansız ve bahtsız vurduğu  şutlar ya direkten döndü  yada kaleciden . Burak Yılmaz ' a yapılan hareket net penaltıydı. Burak Yılmaz'ın attığı gol ilk yarının da skoruydu. 
 

Ikinci yarı da çok farklı bir oyun göremedik , belki Biraz daha kontrollü oyun vardı ama takımda bir konsantrasyon eksikliği var, motivasyon düşük, takımda ahenk yok . Buna rağmen Trabzonspor un galip gelecek pozisyonları vardı fakat bu sefer oyuncuların değil yan ve orta hakemlerin yanlış kararları vardı. Burak Yılmaz'ın ofsayt kararıyla iptal edilen attığı gol ofsayt değildi, rakip oyuncuyla aynı çizgideydi.  Son dakikada Salih Dursun un Burak Yılmaz a yaptığı hareket penaltıydı bunu vermeyen hakem VAR a bile gitme gereği duymadı. Karşılaşmanın henüz başında ilk yarıda inanılmaz bir ofsayt kararı vardı.  Yardımcı Hakem Burak Yılmaz'ın en az 1 metreden fazla geriden gelip atak yaptığı pozisyona ofsayt bayrağı kaldırdı.  Karşılaşmaya hakemlerin yanlış kararları damga vurdu, skora direk etki etti. 
 

Bir hakem karşılaşma esnasında yanlış karar verebilir yada göremediği pozisyon olabilir bunun için  VAR uygulaması sisteme dahil edildi  peki maçta iki  kririk karar veren hakemlerin neden VAR a gitmediklerini çok merak ediyorum.  Acaba neden .