Hıncal Uluç, Beşiktaş Trabzonspor maçında hakemin taraf tuttuğunu ve bordo mavililerin hakkının yendiğini söyledi.

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada hakem Halil Umut Meler'in bordo mavilileri bir çok pozisyonda ince ince doğramasına Hıncal Uluç sert tepki gösterdi.

A Spor'da yayınlanan bir programda konuşan Uluç, hakemin açıkça Beşiktaş taraftarlığı yaptığını söyledi. Yaşananlar karşısında herkesin sustuğunu söyleyen Uluç "büyük takım taraftarlığı yapan hakemlerle maç oynamak cinayet" dedi. 

İşte Uluç'un o sözleri;

Beşiktaş'ın kadrosuna bakın bir de Trabzon'unkine bakalım. Üstüne saha avantajı, üstüne bir de hakem avantajı. Nasıl Beşiktaşlıydı hakem! Beşiktaş lehine olan bütün kararları verdi. Trabzon'un lehine olan kararların hiçbiri yok. Beşiktaş'ın maçı 11 kişi tamamlaması doğru muydu? Bitirebilir miydi? Bunu kim konuşuyor? Gazetelere bakın, bana deyin ki şu gazete yazmış, manşet atmış. Trabzon'un yerel basını kendi kendine gelin güvey oluyor orada, İstanbul'da Trabzon sayfası yok. Trabzon başlığı yok. Tersi olsaydı, iki kırmızı kartı görecek adam Trabzonlu olsaydı, penaltısı verilmeyen takım Beşiktaş olsaydı görürdük, ertesi gün nasıl siyah beyaz çıkıyordu gazetelerin hepsi. Üç büyüklerden oldu mu hakem yanında. VAR'a bile gitmiyorlarki fazla bozulmasın durum diye. 

VAR'daki hakemle ortadaki hakemin farkı var mı? Bir hafta biri orda diğeri burda. Kafa aynı bunların hepsi üç büyüklerin hakemi. Çünkü hakemlikte hele VAR'dan sonra çok iyi para kazanılıyor. Bunu kaybetmemek için yapılıyor. Tereyağını sürersen onların ekmeğine paralar gelmeye devam eder, Namoğlu da orada oturmaya devam eder işler tatlıya bağlanır.

Hata yapılır ancak yaptığı hataya bak. 60 Hata Trabzon'un aleyhine 1 hata Beşiktaş'ın aleyhine. Bir bildiri yayınladılar, yaytınlayanları perişan ettiler. Eziyorlar kardeşim! Senin medyan Beşiktaş'a, Galatasaray'a Fenerbahçe'ye abone. Yayıncı kuruluşlar abone. Tirajlar ve reytingler onlara bağlı, bitti. Bu kadar aleni büyük takım taraftarlığı yapan hakemlerle maç oynamak cinayet.