Tarih 15 Kasım 1998, Ali Sami Yen Stadyumu hınca hınç dolu.

Campbell’ın hattrick yaparak Trabzonspor’un Galatasaray’ı 5-3 yendiği maçı.

Galatasaray’ın attığı bir gol de çizgiyi geçmemiş hatta hakem devam ettirmiş uzunca bir süre sonra golü vermişti.

Hatırlarsınız, hatırlarsınız… Trabzonspor’u yıllardır takip edenler iyi hatırlarlar.

Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı eze eze yeniyor ve böyle bir galibiyet sonrası galibiyet kadar bir gençte Trabzonsporlu taraftarların gurur kaynağı oluyordu.

Çünkü herkes cesaret edemez, binlerce Galatasaraylı’nın içinde Sami Yen’in orta yerine bayrak dikmeye.

Binlerce Galatasaraylı taraftarın gözü önünde, tribünlerden sıyırılıp maç öncesinde Trabzonspor bayrağını Ali Sami Yen’in ortasına bayrak diken o genç, bu hareketi başkan Mehmet Ali Yılmaz iken yaptı.

O çocuk Trabzonspor’un peşinde gitmediği deplasman kalmazken kendini 30’lu yaşlarda buldu. Şampiyon olduğumuz senenin bir ertesi sene 2011-2012 senesinde dev bir pankart açıldı Avni Aker’de, Fenerbahçeli taraftarları çıldırtan, “Papazın Çayırından Kanuni’nin Vatanına Hangi Yüzle Geldiniz” sözleri ile. Bu arada başkan da bir önceki sezon takımı şampiyon yapan Sadri Şener’di.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu ve yıllarını Trabzonspor’un peşinde geçiren o delikanlı yine armanın peşinde koşmaya devam ediyordu.

Binlerce km yol giderek takıma destek veren o delikanlı için inanır mısınız? “İHOCU” dediler.

Şahıslara değil armaya bağlı olursan söylenenler seni etkileyemez, sevdandan ayıramaz seni yıldıramaz ki, o delikanlı da aynen böyle yaptı.

İbrahim Hacıosmanoğlu gitti ama o Trabzonsporlu yine Avni Aker’de yine Bursa’da, yine deplasmanlardaydı.

Trabzonspor’un seçilmiş başkanı “vefa” dedi, yıllarca cefa çeken o delikanlı yine elini taşın altına koydu. Kombine alma imkanı olmayan 80 kişiye kombine dağıttı.

Şimdi öncelikle soruyorum, şahıslara göre stadyuma gelenler başkan Muharrem Usta ve sen Trabzonspor’umuz için ne yaptın?

Hani Avni Aker İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan dolayı dolmuyordu… Hadi dolduralım hep beraber, elimizi değil kafamızı koyalım taşın altına.

Bu arada o çocuk kimdi diye merak edenler için söyleyeyim. Eski başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kardeşi, camianın Mevlanası Şükrü Kuleyin'in oğlu
 örnek bir Trabzonsporlu Çağatay Kuleyin.