Şimdi birçoğunuz bu yazıyı okurken, “yeni mi aklına geldi” diyebilir. Fakat çektiğim görüntülere rağmen, yaşanan olaylara inanamadım. Halen daha da inanmak istemiyorum. 

Dert etme Sayın Vali’m diye söze başlamayı çok isterdim… Ne yazık ki, ne sen benim Vali’m olabilirsin, ne de sen dert ediyorsun…

Her evin balkonuna polis dikeriz şeklinde açıklama yapmak da neyin nesidir? 

Bizler, böyle rezilce bir açıklamayı şehrimizin valisinden duyacak ne yaptık?

Günler öncesinden yaptığı bu rezilce açıklamayla, Vali olarak atandığı şehre ihanet eden Sayın Öz, bir de maç günü çatılara keskin nişancıları dikti...

Meşhur bir söz var, büyüklerimiz hep anlatır durur ya hani, “… Vali olmuşsun ama adam olamamışsın” işte o misal.

Yaptığın açıklamaya rağmen sana ödül veren Başkanımız Hacıosmanoğlu ile daha sonrasında yediğin yemekte ki insanlar bu şehri çok iyi bilirler, hiç biri de demedi mi sana ki? “YAPMA” 

Fenerbahçeli olabilirsin, bak eski valimiz Sayın Recep Kızılcık öyle idi. Hatta ailesini Fenerbahçe kampına göndermek için can atıyordu. Aziz Yıldırım’a verilecek yemeğe katılmak içinde girişimlerde bulunuyordu. Ama o bu şehri hemen tanıdı ve gerektiği gibi davranarak sinirleri senin yaptığın kadar yıpratmadı. Bu şehirden ayrıldıktan sonra görüştüğü herkese de, “ben artık Trabzonsporlu oldum.” Dedi. 

Ona bunu dedirten olay neydi biliyor musun?

Trabzon şehri, Trabzonspor ile yatar Trabzonspor ile kalkar.

Ama yine şunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Bu şehrin taraftarı her zaman dik durmuştur ve duracaktır da. 

Ama sen dert etme Sayın Öz, bu şehrin büyük siyasileri var. Hani senin yaptığın açıklamalara sesini çıkartamayan… 

Onlar bir silah ruhsatına seni el üstünde tutar…