Her yönden zor ve telafisi olmayan bir maça daha çıktı Trabzonspor!

Milli Takım müsabakaları için ligimize verilen aranın başta Tolunay hoca olmak üzere takım üzerinde pozitif bir ferahlama sağladığı görüldü.

Özellikle sakatlık belasından dolayı kendisini bir türlü gösteremeyen Volkan Şen ile var olan sorunlarını rafa kaldırdığı gözlenen Yasin’in golleriyle alınan bu altın değerindeki üç puan Trabzonspor’u tam olarak olmasa da, biraz olsun soluklandırdı diyebiliriz.

Hoş bu saatten sonra artık hiçbir bahanenin arkasına sığınılmaması elzem haftalar içine girildi.
Her ne kadar kamuoyuna sunduğu fotoğraf birçok dramı gözler önüne serse de, Trabzonspor her zaman Trabzonspor’dur!
Ki bunun en bariz örneğini bugün Antalyaspor önünde bir kere daha tüm Türkiye’ye gösterdi Trabzonspor…

Israrla futbol kamuoyunda sıradanlaştırılması için uğraşılan Trabzonspor, sanki böyle bir duruma düşmüş ilk şampiyon olmuş bir ekipmiş gibi muamele görüyor olması sağduyulu birçok futbol severi derinden üzmektedir.

İşte bu nedenle, hem içerden hem dışarıdan bu kadar iç dinamikleriyle uğraşılan bir başka camia var mıdır diye çok merak ediyorum doğrusu!

Tolunay hocanın giydiği ateşten gömleğin biraz olsun sönmeye yüz tuttuğu bu haftanın akabinde, birden bire hiç hesapta yokken en keskin viraj haline gelen Akhisar maçı artık önemini bir kat daha artırdı!
Özellikle Gekas ile lige yeni bir ivme kazandıran Hamza hocanın öğrencilerine karşı Tolunay hocanın gerekli tedbirleri alacağını düşünüyorum.

Özellikle oyun oynama alışkanlığını kazanan bir Henrique’nin yükselen formuna diğer arkadaşlarının da gerekli katkıyı vermesi halinde, Trabzonspor birkaç hafta sonra ligi istediği yere tolere edip, Türkiye Kupa zaferine doğru düşüncelerini yoğunlaştırması izleyeceği en gerçek rota olsa gerek…

Zorluklar aşılmak içindir ve Trabzonspor gibi güçlü bir markanın bu zorlukları aşması için birçok donesi vardır elinde…

Çünkü;
Tolunay hoca ve öğrencilerinin bu zor ve meşakkatli günleri aşacağına yürekten inanmak için bütün Trabzonsporluların bir çok sebebinin olduğu koca bir değerdir Trabzonspor!