İstanbul Çekmeköy'de bir çocuk parkında kaydırağa bağlı elektrik kablosu korku dolu anlar yaşattı.

Çocukların ölümle yüz yüze olduğu ve durumdan habersiz oyunlarına devam ettiği bu park, İstanbul Çekmeköy'de. Oyun alanından kabloların geçtiği, salıncakların kırık olduğu çocuk parkı resmen ölüm saçıyor. Oyun parkları denetçisi İlhan Fidanboy, zürafanın boynuna asılı olan elektrik kablosunun özellikle yasak ve tehlikeli olduğunun altını çizdi.

Çekmeköy'deki çocuk parkında en tehlikeli yer zürafa şeklindeki bir kaydırak. Çünkü hemen yanındaki elektrik direğinden gelen bir kablo bu kaydırağa bağlı ve buradan muhtarlığa doğru uzuyor. Mahallenin muhtarı ise kan donduran bir ifadede bulundu: "Ortada tehlikeli bir durum yok." dedi. Ancak uzmanlara göre çocuk parkından geçen elektrik kablosu ölümcüldü...

Üstelik söz konusu parktaki tek tehlike de elektrik kabloları değil. Bir salıncağın emniyet plastiği kırık, değiştirilmemiş ve onun yerine iple tutturulmuş! Bu noktada bir çocuğun eli kesilebilir. Mahalleli çocuklarını bu parka getirmekten korkuyor, parkın bir an önce güvenli bir duruma getirilmesi isteniyor.