Bulundukları yolun öbür tarafına geçmek isteyen yaşlı adamlar yola adım attıkları anda bir anda beton mikseri ile çarpıştılar. Sert bir şekilde yaşanan çarpışmadan sonra yere yığılan 81 yaşındaki Hasan Dede ile 71 yaşındaki Mehmet Danalıoğlu ağır bir şekilde yaralandı. Olaya şahit olan vatandaşlar vakit kaybetmeden polis ve ambulansa haber gönderdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ambulansların biri Hasan Danalıoğlu’nu aynı ilçede yer alan bir özel hastaneye götürdü. Diğeri ise Mehmet Danalıoğlu’nu alarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine yetiştirdi.

Şişli’de bir özel hastaneye götürülerek tedavilerine başlanan 81 yaşındaki Hasan Danalıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Mehmet Danalıoğlu’nun ise acil bir şekilde ameliyata alındığı ve doktorların kurtarmak için ellerinden gelen çabayı gösterdikleri öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi kontrol alarak kazayla ilgili gerekli idari işlemleri yapmaya başladı. Beton mikserinin sürücüsü ise gözaltına alındı ve ifade vermek üzere Şişli Polis Merkezine götürüldü.

Editör: TE Bilişim