Son günlerde spor medyasında sıkça gündeme gelen Jose Sosa'nın transfer durumu netlik kazanıyor. Transferi yılan hikayesine dönen ve Trabzonspor ile yeniden anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu olan Arjantinli yıldız ismin durumu kısa süre içerisinde netlik kazanacak.

İLK ÖNCELİĞİ TRABZONSPOR

Menajerine talimat veren ve önceliğinin Trabzonspor olacağını belirten Jose Sosa için gündemde dolaşan Fenerbahçe iddiaları şuan itibariyle geçerli değil. Futbolcunun tatil dönüşünde ilk olarak Trabzonspor ile İstanbul'da masaya oturması bekleniyor.

ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Öte yandan çocuklarının eğitimini de düşünen Jose Sosa'nın karar noktasında bu durumunda etkili olacağını belirtiliyor. Çocuklarının başlayacak olan eğitimi sebebiyle eşiyle de görüşecek olan yıldız isim anlaşacağı yeni takımın yanı sıra okul ve eğitim durumunu da gözden geçirecek.

EŞİ TRABZON'DA KALMAK İSTİYOR

Trabzon'da kurduğu düzen ve son günlerde yaptığı paylaşımlar ile şehri benimsediği gözlenen Carolina Alurralde'nin Trabzon'da kalmaya sıcak baktığı ve bu durumu yakın arkadaş çevresine sıklıkla belirttiği ifade edildi.

SON KARARI BİRLİKTE VERECEKLER

Tatil dönüşünde öncelikle Trabzonspor ile masaya oturacak olan Jose Sosa'nın eşiyle birlikte ortak karar verecekleri belirtilirken Carolina'nın Trabzon'da kalmak istediği ve bu fikrin Sosa üzerinde etkili olacağı gelen bilgiler arasında. Sosa'nın durumunun 48 saat içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Özel Haber: Hasan Yılmaz / HaberTS

Editör: TE Bilişim