Teknoloji alanında meydana gelen gelişmeler ile birlikte artık insanların yaşamları daha öncesinde olmadığı kadar kolay bir hale geldi. Daha öncesinde farklı nedenlerden ötürü yapılamayan işlemler için artık çok daha fazla alternatif insanlara sunulmaya başladı. Bu aşamada insanların yapması gereken tek şey ise alternatifler içerisinden seçim yapmak oldu. Güvenlik konusunda başarılı adımlar atmak isteyenlerin son dönemlerde hakkında araştırma yaptıkları konuların başında kablosuz kamera modellerinin gelmesi ise kesinlikle şaşırtıcı değil. Daha öncesinde konu kamera olduğu zaman insanların akıllarına ilk olarak gelen şeyler, yüksek maliyet ve çok fazla kablo ile özel bir kurulumun yapılması gerektiğiydi. Bundan dolayı pek çok işletme ve kişi, ne kadar ihtiyacı olursa olsun fark etmez, bu konuda gerekli adımı atamıyordu.

Kablosuz Kamera Nedir?

Zamanın ilerlemesi ve gelişen teknolojinin insanlara en iyi şekilde sunulmak istenmesi ile beraber kablosuz kamera konusundaki alternatiflerde de ciddi anlamda değişimler kendini göstermeye başladı. Bu kamera sistemlerinin en önemli özelliklerinin başında, insanların kablo karmaşası ile karşı karşıya kalmadan istedikleri her yerde bu kameraları kullanabilmeleri geliyor. Daha öncesinde bir yere kamera kurmak istendiğinde ilk olarak bölgenin bunun için uygun olması adına gerekli ön çalışmaların yapılması gerekiyordu. Aksi halde burada kamera kullanmak mümkün değildi. Lakin artık F5 Market tarafından sunulan kablosuz kamera alternatifleri ile beraber insanlar nerede kullanmak istiyor olurlarsa olsunlar fark etmez, aradıkları sonuçlara kolaylıkla ulaşma imkanına erişebiliyorlar.

Wifi Kablosuz Kameralar

 

Wifi kullanılarak veri kaydının alınmasını sağlayan kablosuz kamera modelleri, oldukça uygun maliyetlere kullanıcılara etkili çözümleri sunması ile ön plana çıkıyor. F5 Market bünyesinde sunulmakta olan Wifi kablosuz kamera modelleri, H265 görüntü kaliteli kodlama teknolojisi ile beraber özellikle de depolama konusunda en iyi çözümlerin elde edilmesini sağlıyor.

resim2-2

Pilli Kablosuz Kamera Modelleri

 

Elektrik enerjisinin bulunmadığı yerlerde kablosuz kamera kullanmak isteyenlerin karşılarına çıkan pilli kablosuz kamera modelleri, içerilerinde yer alan uzun ömürlü pilleri ile aranılanların en iyi şekilde verilmesini sağlıyor. Son dönemlerde yalnızca elektriğin olmadığı yerlerde değil, yüksek elektrik maliyeti ile karşı karşıya kalmadan bulunduğu alanın güvenliğini üst düzeye çıkartmak isteyen işletmeler tarafından da bu kamera modelleri tercih edilmeye başlamış durumda.

Gece Görüşlü IP Kablosuz Kamera Modelleri

 

Herhangi bir alanda günün 24 saati izleme yapılmak istendiğinde mutlaka gece görüşlü kablosuz kamera modelleri arasından seçim yapmak gerekiyor. Aksi halde gündüz herhangi bir sorun meydana gelmeden ilgili alan izlenebilirken gece olduğunda görüntü karararak görüntü alımını engelleyecektir. Gece görüşüne sahip olan kablosuz kameralar ise bu konuda yaşanabilecek her türlü olumsuzluğun en iyi şekilde giderilmesini hedefler. Gece görüşlü IP kamera modelleri ile gece hareket eden nesnelerde odak kaybı ya da parlama olmadan görüntülerin en iyi şekilde kaydedilmesi mümkün hale gelmektedir. Bu kamera çeşidi, mesafe aralığına göre ilgili alandaki bütün nesneleri herhangi bir kalite kaybı olmadan sunar. Üstelik hava durumu, görüntü kalitesini hiçbir şekilde etkilemez. Görüntüler yüksek kalitede istenildiği gibi aktarılmaya devam edilir.

resim3-1

SIM Kartlı Kablosuz Kamera Modelleri

 

SIM kart kullanılan bu kablosuz kamera modelinde veri aktarımı Wifi yerine mobil ağ üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu kablosuz kamera türü hem internetin hem de internet ağının yer almadığı bölgelerde rahatlıkla tercih edilebilir. Böylece kablosuz kamerada kullanılan mobil ağın sinyal gücüne göre herhangi bir sorun olmadan kameranın bulunduğu yerdeki verilerin aktarılması mümkün hale gelir.

Detaylı bilgi ve yeni nesil uygun fiyatlı ürünler için tıklayın f5market.com

Editör: Haber TS