31 Aralık 2021 yılbaşı günü pek çok TV kanalında dizi ve film olmak yerine eğlence programları yer alıyor. Peki, bu durumda Kaderimin Oyunu dizisi yayınlanacak mı? Kaderimin Oyunu Bu Akşam Var Mı? 

Her Cuma TV ekranlarında seyirciyle buluşan Kaderimin Oyunu dizisinin 31 Aralık tarihinde yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Kaderimin Oyunu Bu Akşam Var Mı? Kaderimin Oyunu neden yok? Kaderimin oyunu hangi gün? sorularının cevabı araştırılmaktadır. Kaderimin Oyunu yeni bölüm merak içerisinde beklenmektedir. Heyecan dolu bir bölüme sahne olacak Kaderimin Oyunu neden yok? Kaderimin oyunu yeni bölümü ne zaman? 

Kaderimin Oyunu Neden Yok? 

Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Aziz gibi diziler bugün yayınlanmayacağı gibi Kaderimin Oyunu dizisi de bu akşam ekranlarda yayınlanmayacak. Yılbaşı günü sebebiyle İbo Show adlı eğlence ve müzik programı ekranlarda yayınlanacak. 

Kaderimin Oyunu Hangi Gün? 

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kaderimin Oyunu dizisi her Cuma günü saat 20.00 da yayınlanmaktadır.  Kaderimin Oyunu yeni bölüm 7 Ocak 2022 Cuma günü akşam saat 20.00 da Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır.
 

Editör: TE Bilişim